söndag 3 februari 2008

Ha bigär

Vill hinna med så himla mycket på helgerna. Först bar det av till media markt för att kolla lite, kan konstatera så här i efterhand att det inte var så smart gjort. Skulle kolla på en tvättmaskin men efter en och en halv timme senare kom vi ut och hade knapp tittat åt en tvättmaskin, fanns ju så mycket annat roligt att titta på, hittade ett antal tvapparater som vi skulle kunna tänka oss hai våran ägo, ny kamera, nya mobiler, bärbar dator och en hel del annat som man kanke inte är i så jätte stort bihov av innan man gick in men bara måste ha när man kommer ut.
Som tur är, är både jag och R lika dana så vi höll koll på varandra kan man säga.
Sen bar det av till Mormor och Morfar för att kolla in den nya familjemedlemen en V70 årsmodel -06 disen med stora motor och en hel del lullull på, blev inte ett dugg avis, sååå himla fin. Kan lova att Mormor var sååå nöjd med det köpet. Lyckade fördriva ett par timmar där nere, sen bar det av hemåt igen, fast nu var bilen helt plötsligt full med folk två så systrar skulle göra stan osäker :-)
Väl hemma var det bara att ställa sig och dammsuga, för det väntades besök med.
Åsa kom runt åtta tiden och stannade tills kl ett, ups vad tiden försvann fort. Hann knappt lägga ner huvudet på kudden fören T vaknade, lagom tills han har somnat så ringer mobilen, bara att kliva upp igen och hämta två fulla systrar som hade haft så kul på krogen.
Ja det var väl i stora drag våran lördag.

Inga kommentarer: