tisdag 5 februari 2008

75 år

Igår var vi och firade R:s morfar som fylde år. Fick så himla goda smörgåstårtor och vanliga tårtor med för den delen. Så nu har man ätit gått i flera dagar.
Något som var minder roligt var att våran dator inte ville mer igår. tog i mot en fil av Elin sen bara dog han lr han startade om sig hela tiden. Så Elin du får skicka låten igen sen när allt är fixat hos oss. Dennis var snäll och kom in idag med och tittade på våran dator men dom fick den inte att fungera igen och det värsta av allt har vi riktigt otur så har vissa av våra kort försvunnit med och inte vilka kort som helst alla dom flesta är på T från att han är nyfödd och en bra bit framåt. Kommer börja grina om dom är borta. Sen något mer som inte är lika farligt är att alla våra favoriter är borta med.
Om dom inte kommer på någon lösning så måste vi köpa ny dator iochförsig inte så tokigt men den är liksom inte riktigt med räknade i denna månad men men sånt som man får ta. Hoppas bara att korten går att rädda det är allt jag tänker på.

Så nu ni som vill oss väl så får ni hålla tummarna på att dom finns någonstanns.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni vet att Dennis timpennig är 600kr??.....=)

..Elin alltså... sa...

Hoppas verkligen inte att det va mitt fel...:-( Låten kommer direkt från en skiva så den borde inte va smittad med nån bacill i alla fall...:-) Hoppas det löser sej! Kram

lotta sa...

ojoj vet hur vi ska få pengar till det här :-) himla snällt att vi fick låna en burk av er :-)

lotta sa...

nej det tror ja inte den var nog på g innan, blev bara så klockrent när jag tog i mot filen från dig :-)