torsdag 7 februari 2008

Trolovande :-)







Idag firar vi fyra år som par, men det känns längre än så. Och dagen till ära tänkte vi så att barn har vi ju redan så då är det väl dags att slå till och förlova oss då. Så nu sitter man här och är trolovad och LYCKAN är total kan ja lova.
Tyvärr kan vi ju inte göra något kul i kväll eftersom R jobbar men något måste man ju hitta på så vi åkte ut till mormorsgruverna och där ute med utsikt över bråviken förlovade vi oss, hur fint som helst.


Måste berättan en lite rolig grej som hände när vi letade ringar. Vi hade fått ett pris på våra ringar i en affär men sen tänkte vi att vi måste ju kolla runt om vi hittar några andra vi fastnar för, men vart vi en kom så fastnade vi för "våra" ringar. Men sen var den på ett ställe som dom frågade vilket pris vi hade fått och jag säger ett pris. Får till svar att det var ett himla bra pris men att han kunde släppa dom för lite minder ändå. Åkte hem ovh funderade och kollade priset från den andra affären och insåg att ja hade prutat nästan 1000 spänn. haha inte illa att pruta på förlovningsringar. Behöver ja säga att vi var ganska snabba med att åka och beställa dom.

11 kommentarer:

.....känd som Frida....... sa...

GRATTIS !! Åh vad kul, det blir vuxenpoäng :)

Tussemaja sa...

GRATTIS!

Anonym sa...

GRATTIS.... Det var väntat...=)

lotta sa...

wii vi behöver lite mera vuxen poäng tror ja :-)

lotta sa...

ja det var det va :-) tänkte det var dags nu :-)

Anonym sa...

Gratulerar.....=)

Anonym sa...

Nämen vad läser jag, GRATTIS!! så himla roligt!! o vilka fina bilder :-)

lotta sa...

tackar och bockar för att gratulationer vi har fått :-)

Anonym sa...

GRATTIS!!

Anonym sa...

dags att skaffa lillebror/Syster åt T nu då?

Zanna sa...

Grattis