onsdag 27 februari 2008

besök

Idag har T chockat alla genom att på öf ställa sig upp, visserligen mot en korg men väl uppe så släppte han minsann tagen, höll bara i en mugg. Och det bästa av allt inte bara en gång utan tre och i mina ögon så stod han länge med. Kan inte bli stoltare.
Synd bara att R missade det. Han fick se lite på morgonen fast bara jätte korta stunder.
Våran vagn som inte ville mer igår har R lagat idag sååå skönt, kan konstatera att en 10 månaders bebis väger lite att bära hem på från öf, som tur var så har jag ju shoppat en bärsjal för ett x antal månader sen. Blev lite avlastning. T till och med sov sin middagslur på öf i dag ihop med Elvira fisen.
När R åkte och jobbade var vi ju tvungna att prov köra vagnen så vi gick lilla rundar fast fjutten somnade nästan på en gång. Inte riktigt vad jag ville men men nattningen gick relativt smärtfri ändå. Fick sitta med honom när han drack sin välling sen tog det inte så länge tid innan han somnade.
Nu ikväll har vi även fin besök av mostrarna, dom ska sova här i natt. Känns lite lyxigt att ha sällskap mitt i veckan. Är ju inte riktigt van vid det.

Inga kommentarer: