fredag 30 november 2007

Äntligen

Har vi badat igen efter två veckors uppehåll på grund av sjukdom hon fjutten. Det är så himla kul att se honom garva nästan hela tiden. Hann med tre dyk med, kändes som det behövdes att påminna lite eftersom det var ett tag sen. Men han var lika glad som alltid.

torsdag 29 november 2007

Attan

Jag tror tamefasen att jag har gått och blivit databeroende: Hur gick det är till ?? Herre gud jag som knappt satt vid en dator förut springer dit så fort det blir reklam på tv:n HJÄLP vill inte vet inte äns vad jag tittar på/efter längre skrämade.
Men kan lova att jag har blivit en jävel på spindelharpan värdens sämsta spen förvissa men fan kan lova att ingen slår mig där inte.
Men skit var deppig jag blev nu, måste verkligen göra annat, kanske ta tag i mitt scrappande lite har ju absolut inte blivit mycket av det på sista tiden, tror närmare bestämt att det är så länge som förra träffen som Marita höll i.
Ups det är ett bra tag sen vill jag lova.
Ska nog gå och plocka ur diskmaskinen så jag känner mig duktig igen.

Haha

Lyckan varade inte så länge. Tio över fyra ringde dom från R:s jobb och frågade vart han var, det hade blivit ändring under dagen. Så det var bara för honom att äta upp och åka och jobba men men de blir ju pengar i allafall och han ska vara ledig i morgon

Nice

Idag är familjen samlad hela dagen även ikväll :-) känns hur lyxigt som helst. Dom har arbetsbrist på R:s jobb. Och i morgon är hon nog ledig med wiiihoo fyra dagar ihop eller det är ju kvällarna som är fint :-)

onsdag 28 november 2007

Shoppat

Idag var vi på öf för första gången på över en vecka T har ju varit sjuk (inte helt bra än) men kan inte sitta inne för att han hostar lite nån gång ibland. Tror han tycket det var himla roligt var lite reserverad i början satt och tuggade nöjt på lite leksaker han hittade. Men sen jävlar vad han börja åla bara det vart lite lugnt så var han igång folk bara skrattade åt honom. Så söt vill jag lova.
Sen kom Elvira och hennes mamma Frida, nice får prata lite. Sen var vi helt plötsligt på väg ner på stan och det var inte igår T var där nere. Gick ju absolut inte att somna då inte, sen är det ju en annan femma att man inte har sovit sen 8 på morgonen. Mamma kom inte hem med något nytt till sig själv, men bra mycket mer åt T. Ett par rutiga byxor hur snygga som helt, två bodysar en blå och en vit, ( skulle ha haft en vit stjorta men hittade ingen) och sen fickhan en slipover, heter det så?? skit samma nu gör det det iallafall. Sen råkade vi få pröva en bärsjal på öf idag som mamma blev helt kär i, så sagt och gjort en sån inhandlades och vet nu det var halva priset nice nice. Så man kan ju säga att jag sparade 150 kr idag :-) heller??
Bra mig i såna fall :-)
Sen råkade det visst bli en mac D på vägen hem, slank ner den med vill jag lova.
Är himla sugen på att börja träna fast inte på gym behöver fasen någon som står och säger vad jag ska göra hela tiden. Annars så slöar jag bara efter ett tag. Nu till det lilla problemet då. T:s pappa jobbar kväll och det jag vill träna går det bara pass i på kvällarna, känner att det måste lösas innan jag kan börja. trist men sant.

Slut

Japp nu är det slut, sen en vecka tillbaka precis idag. Finns ingen mera mat till T i mina tuttar. Känns nu när det är så definitivt faktiskt lite vemodigt. Även om det gjorde så in i norden ont ibland var det ju himla mysigt på något sett. Kommer inte att få fejk sillisar mer förän till nästa bäbis kommer. snyft :-(
Men jag kan ha vanliga bh:ar igen wiihii nice kan ja lova har liksom koll på vart dom är igen: Ingen mer rymning på mina bubisar :-)
Men endå den lilla tåren finns fan där i ögonvrån i allafall. T är inte lika mycket beroende av mig :-( . Skit han börjar bli stor.
Min lilla plutt, hans ska vara lite för alltid ( fast i mina ögon kommer han väl alltid vara det, även den dagen han är två meter lång och 45 i skor). Haha viken syn

tisdag 27 november 2007

????????

Varför annser vissa personer att dom har rätt att säga vissa saker, lägga sig i det dom inte har att göra? Dessutom säga att dom behövde det för att må bättre. Är folk så himla egoistiska att dom bara tänker hur dom själva mår och inte vad det får för konsekvenser för dom som dom säger det till.
Kan man kalla sig kompisar som är öppna för varandra, om det bra är en som får säga till hur man ska göra, vara och när dom anser att någon annan gör fel. Men tål inte att någon gör lika dant tillbaka??
Varför tror folk att så fort dom hör att man pratar om dom så är det skit man säger.
Varför anser vissa att man ska tycka synd om dom och trösta dom. När man inte får det tillbaka när man själv mår dåligt??
Hur kan man säga åt folk vad dom ska göra och inte göra. Saker som man aldrig skulle acceptera att någon sa till en själv??
Frågan är vad det är som gör en person till en bra kompis? Kan man märka det på en gång eller måste man bli sårad innan man märker en sån sak??

Nu till något helt annan varför tar alltid killar/män med sig en tidning in på toan varje gång dom ska göra nummer 2 för. Har aldrig fattat vitsen riktigt.

Kött


Har vi varit och hjälp pappa/morfar med idag, fick en hel del med så det går alltid åt. T var inne hos mormor som till och med fick honom att sova i en och en halv timme, mer än han brukar sova hemma vill jag lova. Men han var ändå helt slut när vi kom hem. Fick lite mellis och sen hade mamma och T en lite diskution om var han skulle sova slutade med att det blev på golvet i hans blivande rum.

Satt även ihop mina stjärnor som jag har tänkt att ha i vardagsrummet men Lotta lever i en fantasi värld och hade köpt en som var alldeles förstor. Så om det är någon som vill ha en stjärna (vit) så hör av er :-) men men med den som var lagom vart det bra i allafall.

Helgen

Har varit himla händelserik. I fredags ringde det på dörren och döm om min förvåning när det var två gamla klasskamrater från gymnasiet som stod utanför. Åsa som jag har haft kontakt med lite sim tidigare, och Veronika som jag inte har prata med på flera år. Himla kul att se dem. Sa att vi skulle hitta på något, får hoppas att det blir snart :-)

Och i lördags var det dax för andra utgången sen jag blev gravid. Och vet ni det var två personer som jag kände sen innan skoj skoj, den ena var vissligenskapligt rund under fötterna men ändå kul att ses. Den andra personen(Pär) har jag inte sett sen jag slutade högstadiet, roligt att man fortfarande efter så lång tid fortfarande kännerigen varandra.

Väl ute sen så såg jag inte en enda klasskamrat vet inte om det beror på att jag var onykter heller om alla helt enkelt hade gått hem.

Kattis & Becka var ute med, första gången vi är ute ihop och drack, får vi ta och göra om.

onsdag 21 november 2007

seg

igår hade jag en sån där dag som är hur seg som helst, händer inget och inte kan man gå ut och gå för T är sjuk lr kan kan man säkert men det känns som om det är bättre om han är inne ett tag till. Messade men en gammal kompis från gymnasiet igår var ett tag sen vi pratade, typ när T hade föds precis.
Hon ringde senare och jag tror vi pratade i över två timmar så himla kul kan lova att vi hade en hel del att prata om. så himla kul Ronnie bara tittade på mig när han kom hem och upptäckte att jag satt i telefonen. Han trodde först det var Elin men icke ( fast vi brukar ju vara himla duktiga på att babbla på när vi väl pratar)
Åsa som jag pratade med igår gick i funderingar på att flytta till Norrköping igen och skulle nog ringa på några lägenheter som låg här i haga :-) kul.
Måste bara erkänna att jag är så himla dålig på att hålla kontakten med folk så jag fasen skäms över mig själv. Sjukt dåligt är det får nog bli mitt nyårslöfte i år att bli bättre på att ringa till folk. Ber om ursäkt att jag känner.

stackarn







Tycker synd om våran son, hans mamma har inte koll på när han föddes. ar helt säker på att det var den 22 idag, men icke det är den 21 idag stackarn så fel det kan bli.
Var hos doktor idag med T. Hon lyssnade typ bara på lungorna och med dom var det bara bra så vi ska bara vänta ut förkylningen och hostan. Rösten har börjat komma tillbaka lite med, skönt att det går åt rätt håll.
Måste ju bara berätta vad T gjorde idag sen när vi kom hem, hade satt honom i hans säng ett tag för att jag skulle fixa något, och när ja kommer tillbaka så står han upp så himla söt var han, värdens största leende hade han. Blev så stolt så det högg till i hjärtat, det händer så otroligt mycket nu i hans utveckling.
På den översta bilden har han på sig sin badrock från Ullared den är bara så söt.

måndag 19 november 2007

Våran lilla sjukling




Lilla snutten bara hostar och hostar har knappt ingen röst kvar heller. Idag har det varit mys för hela slanten lr ja tvätta har det gjorts med men det tog pappsen hand om så duktig. Kan konstaterar att T är inte förtjust i när man ska suga ut snoret ur näsan. Han tycker det är så obehagligt så han vet inte vart han ska ta vägen. Men är nog himla nöjd sen när det är klart å man kan andas normalt igen. Har i i och för sig inte behövt användaden så himla mycket idag. Han hostar mäst tycker ja, hes har han blivit med min lilla snutt.


Igår fick vi besök av farbror och faster ett tag himla skoj och få se lite folk. Fick hjälp med att sätta upp mina gardiner som Sara sydde åt mig förra helgen. Trodde ett tag att jag hade kastat kappan men Sara hittade den i bokhyllan hur den nu har hamnat där. Blev kanon bra :-) Bjöd på paj fast den gjorde Sara medans ja matade T. Visade var jag hade handlat med Ronnie & Dennis fick nästan lika dana skiddresser men va fasen sånt som händer. Köpte nya påslakan med hur snygga som helst. Är så nöjd ser mycket snyggare ut när det är lika i sängen.

Ullared


Där var jag och mina systrar i lördags, gick upp kl 02:00 för att åka vid tre sen tog det ett tag för oss att tanka och handla lite frukt men vi kom nog iväg vid 03:20. Becka började att köra och sen fyra timmar senare och en hel del allsång i bilen så var vi framme, Becka hade kört hela vägen. Allsången vi hade var väl i och för sig mer skrän en sång men fasen kul vi hade :-) Fick sitta som en hök och kolla på våra kundvangnar folk var helt tokiga. Sen in i När vi åkte där ifrån var det min tur att köra, orkade till Jönköping sen fick Kattis ta över. skit dålig sikt blev det efter Jönköping men hem kom vi och fasen va skönt det är att komma hem när man har varit borta ett tag.
Väl hemma möt jag av en snorig liten kille på pappas arm. T har fått sin första förkylning stakarna kunde inte ha nappen i på natten för då kunde han inte andas. Fick sova hos mamma & pappa å mysa lite då gick det bättre.
Lite bilder från Shoppingen, tog även när all packning var i bilen men kan inte visa det pga att det syndes en del julklappar till folk.


torsdag 15 november 2007

duschkabin
















Har vi fått idag fasen va nice. Slippa hålla på och skrapa hela golvet varje gång man har duschat, vi kommer även få plats med en normal tvättmaskin. Är så hilma glad, trivs genast mycket bättre i lägenheten. Önskar bara att det skulle flytta in normal folk någon gång och inte massor men äkel urk.

Orkar inte hålla på att vända på bilderna så ni får snällt vrida era huvud för att se på dom :-)



T har även visat sina färdigheter idag genom att åla sig ut till köket och inspektera där lite. Inga som helst problem att ta sig över tröskeln heller.





Innan hade han legat och studerat hantverkarna som var här och installerade våran dusch. Så himla söt låg hur länge som hest och tittade på dom.

T:s öga


började rinna i onsdag och blev bara värre och värre, på natten när han vaknade var det varit och svullet. Nu har det gått ner lite men vara och rinner fortfarande. Blir inget bad för oss i morgon hoppas att det går över tills nästa fredag för då är det undervattensfotografering.

Inte den bästa bilden men man ser att högra ögat är rött och svullet

första glöggen

drack Ronnie & jag i går när han kom hem från jobbet, fasen va nice det var. Fick julkänsla kan jag lova. Mysig var det kan ja lova.
Älskar min familj puss på er.

onsdag 14 november 2007

första julklappen




Har T fått öppna idag inte direkt meningen kanske. Var ute hos Sara & Dennis för klipp T var hur glad som helst farmor & Janne var där med. Precis när vi skulle åka hem så bajsar T och kan lova att det var ju inte den lilla han lägger bajs på hela ryggen var det body med, och har jag något att byta med då, nix själv klart inte.
Sara snäll som hon är öppnar T:s julklapp så han får en tröja som han kan ha på sig på vägen hem. Kan lova att jag har lärt mig att inte åka bort utan ombyte hädan efter.
Vi har även varit på öf idag T åla omkring som aldrig förr. Elvira var där men och den lilla rakarungen kan gå när man håller i henne så himla gulligt. Himla kul att se hur olika dom är i utvecklingen det skiljer ju inte så himla mycket i ålder.
T har även fått en lite infektion i ena ögat började idag vara och har sig, hoppas att det går över snart, under tiden får mamma & pappa snällt tvätta med jummet vatten.
Måste ju visa T:s nya leksak till vagnen inte direkt den snyggaste men himla roligt tyckte T.

tisdag 13 november 2007

Sädat




Idag har det städat igen, igår var det kampen mot dammråttorna och den vann jag :-) idag var det kampen mot smutsen, har med andra ord skurat golv som bara den men attans så skönt när det var klart.
Familjen hann även med en promenad idag, inte det bästa vädret men är tvungen att gå ut och gå. Om jag inte vill komma sist i tävlingen som Fam Holmström har startat med stegräknare, i vilken jag för tillfälligt ligger riktigt illa i. Blev en promenad ner till Jula och tillbaka. Satan va kallt det var ute burr, önskade ett tag att kunde byta plats med T som sov hur skönt som helst i vagnen.
Idag består korten av T när han sitter i sin gå stol när mamma skurar golv, måste ju vara med och se vad som händer.

måndag 12 november 2007

Julstrumpa mm




I helgen har det hänt mycket bilen har fått en ny motor skönt tänkte vi då går den säker jätte bra sen men icke den går precis som innan skit dåligt men men fick ju en motor som är hel i allafall. Medans det meckades förfullt i garaget så fixade Sara & jag mina gardiner eller vi och vi Sara fixa och jag sprang å pillade med T och tittade på när Sara sydde :-) efter mycket om och men vart dom klara var inte det bästa tyget jag hade köpt gardiner i :-).



Sen när dom var klara fixade Sara en julstrumpa med och den är jag helt kär i, blev så himla bra.




På söndagen bara det åter igen av till garaget, jag och T stannade en stund hos Sara, sen bar det av ner till morfar för att fira farsdag fick en godispåse av oss, kattis & becka hade köpt massor med lotter och mamma lite strumpor. T var vaken hela tiden vi var där nere men somnade så fort vi startade bilen för att åka hem.

fredag 9 november 2007

Nanmsdag

Har våran lilla plutt idag :-)
Idag har det badas och två kallsupar han vi med på e halv timme, lilla plutt. Var hos farmor en en sväng med efter badet T var social ett tag sen somnade han i faster Emelies säng och sov i en och en halv timme. (skönt)
I morgon ska vi börja med den stora operationen på våran bil han ska få ett helt nytt hjärta :-D hoppas den kommer gå som aldrig förr sen.
Blir ett kort inlägg idag är så himla trött efter som T som hos farmor ville han ju inte sova mer sen på eftermiddagen så då fick ju inte mamma någon sömn heller så nu ser jag i kors R har rean kommit på mig att sova under filmen attans jag som tycket jag gjorde det så bra den här gången. Idag hav jag ingen bil heller men det kommer fler i morgon i stället orkar inte idag

Nehe kära vänner nu ska här nattas kudden ha det bra.
PS på söndag är det farsdag glöm inte det DS

torsdag 8 november 2007

snö :-)











JA nu har första snön varit och kommit, men T han få en skymt av den i allafall :-)Måste inhandla en pulka till honom. Men det kommer väl mera snö får vi hoppas :-)
hej hopp

tisdag 6 november 2007

Har hänt lite sen sist


Japp det har det gjort, i fredag var vi på begravning för Sonja var jätte fin begravningsakt , efteråt var det fika, och T var vaken hela tiden somnade en snabbis i bilen men vaknade så fort vi stannade. Men han sov desto mera när vi kom hem :-)
Vi har även inhandlat en ny motor till våran bil då nu hoppas vi på att dom kommer gå som om den vore ny när vi har operera klart :-). Trodde att vi skulle behöva köpa ny koppling med men till våran förvåning och lycka så satt kopplingen kvar på den nya motor så där sparade vi tusenlappar nice vill ja lova.
I lördags var vi ute hos Dennis & Sara trots att jag inte var riktigt bra men kunde inte hålla mig var så sugen på att scrappa och jäklar vad vi scrappade har nog aldrig fått så mycket gjort allt som allt så blev det sex layuoter kanske inte dom bästa jag har gjort men är ganska nöjd med dom ändå. Åt gott gjorde vi med potatisgratäng och fläskfile mums i magen vill ja lova. Åkte hem ganska skapligt med tanke på att jag inte var bra.
På söndagen bar det av till Hjulerum för att fira Becka & Kattis, kom ner ganska sent för att vara oss men men skyller på att ja inte var bra. Fick mat där med och pannkakstårta har aldrig ätit det, så det var himla kul att dom gjorde något nytt. Av oss fick dom var sitt presentkort och självklart varsitt handgjort kort av mig :-) , av mamma & pappa fick dom påslakan och pengar, Jonas gav Becka en dagsresa upp till våran fina huvudstad och på kvällen ska dom kolla på teater lr vad det nu var men Robert Gustavson ( jag är inte ett dugg avis ;-) )
På måndagen låg ja decka nästan hela dagen var upp ett tag när Dennis var här men sen skulle T sova och jag tog mer än gärna hand om det ( absolut inte för att jag skulle sova med)
Ronnie fick snällt stanna hemma från jobbet för jag hade en huvudvärk som inte var av denna dag, snäll som han är tar han med sig T ut på en promenad till apoteket för att köpa migräntabletter till mig och under tiden skulle ja få vila, men icke först spyr ena katten mitt utan för sovrummet, sen ringer Becka för att tala om att dom är på väg upp för att hämta lite saker har nog aldrig varit så osocial som jag var då (förlåt).
Idag mår ja mycket bättre så skönt T och jag tog lite sovtime när pappa skulle till jobbet vaknade halv sex ups så det kan bli, T vakande kvart i 7 upp och fixa välling fort som bara den sen skulle det ju busas lite fast vi skulle sova men kan inte låta bli han är ju så himla söt så man bara måste killa lite, men jag får skylla mig själv 9 somnade han vet inte vem som var mest trött då jag lr busungen.
Det var lite vad som har hänt i vårat liv dom gångna dagarna lovar att det inte ska ta så här lång tid innan nästa uppdatering