tisdag 27 november 2007

????????

Varför annser vissa personer att dom har rätt att säga vissa saker, lägga sig i det dom inte har att göra? Dessutom säga att dom behövde det för att må bättre. Är folk så himla egoistiska att dom bara tänker hur dom själva mår och inte vad det får för konsekvenser för dom som dom säger det till.
Kan man kalla sig kompisar som är öppna för varandra, om det bra är en som får säga till hur man ska göra, vara och när dom anser att någon annan gör fel. Men tål inte att någon gör lika dant tillbaka??
Varför tror folk att så fort dom hör att man pratar om dom så är det skit man säger.
Varför anser vissa att man ska tycka synd om dom och trösta dom. När man inte får det tillbaka när man själv mår dåligt??
Hur kan man säga åt folk vad dom ska göra och inte göra. Saker som man aldrig skulle acceptera att någon sa till en själv??
Frågan är vad det är som gör en person till en bra kompis? Kan man märka det på en gång eller måste man bli sårad innan man märker en sån sak??

Nu till något helt annan varför tar alltid killar/män med sig en tidning in på toan varje gång dom ska göra nummer 2 för. Har aldrig fattat vitsen riktigt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

det där med tidningen och toan alltså. helt sjukt. och det slår ju aldrig fel. hemma hos oss ligger ett lager med tidningar på toan. ifall det skulle bli panik vet du....då måste det ju finnas en tidning på plats. Men jag har en fråga. Varför är Biltemakatalogen den bästa läsningen på toan?

lotta sa...

ahaha ja du det var ju en bra fråga. Jag är helt förundrad över hur man vill sitta i denna odör som blir och läsa. Har frågat massor av gånger men har hit tills inte fått ett vettigt svar.

Teggis sa...

Jag tror det har med att dom är hårda i magen o att det tar en stund o sitta...=)
Lr är den en tillflykts plats för o slippa oss...=) hahhaha

lotta sa...

haha den tiorin var bra. Att dom vill komma bort ifrån oss. För att självmant sitta och läsa där inne när man kan sitta i en skön soffa har aldrig riktigt lockat mig.