måndag 19 november 2007

Ullared


Där var jag och mina systrar i lördags, gick upp kl 02:00 för att åka vid tre sen tog det ett tag för oss att tanka och handla lite frukt men vi kom nog iväg vid 03:20. Becka började att köra och sen fyra timmar senare och en hel del allsång i bilen så var vi framme, Becka hade kört hela vägen. Allsången vi hade var väl i och för sig mer skrän en sång men fasen kul vi hade :-) Fick sitta som en hök och kolla på våra kundvangnar folk var helt tokiga. Sen in i När vi åkte där ifrån var det min tur att köra, orkade till Jönköping sen fick Kattis ta över. skit dålig sikt blev det efter Jönköping men hem kom vi och fasen va skönt det är att komma hem när man har varit borta ett tag.
Väl hemma möt jag av en snorig liten kille på pappas arm. T har fått sin första förkylning stakarna kunde inte ha nappen i på natten för då kunde han inte andas. Fick sova hos mamma & pappa å mysa lite då gick det bättre.
Lite bilder från Shoppingen, tog även när all packning var i bilen men kan inte visa det pga att det syndes en del julklappar till folk.


Inga kommentarer: