torsdag 31 januari 2008

Trallalla

Måste bra säga att just nu så leker livet
trallallalaalaaa
och det mina kära vänner känns sååå jävla underbart.

Kustbevakarna

Är nog mitt nya favorit program, vilka jäkla ljushuvud det finns. Har nog aldrig garvat så mycket till ett vanligt program som till de. Love it :-)



Men till något annat nu, våran skrivare har lagt av lr den är helt knäpp i allafall. skulle skriva ut kort igår men ut kom ett blankt papper svin kul lr inte. Ja jag vet ska kolla om det finns färg i men den brukar alltid säga till innan det tar slut men det har den inte gjort denna gång. konstigt får be R titta på den sen :-) Men bra iriterande var det i allafall.

onsdag 30 januari 2008

Kampen har börjat

Idag var det dags, gjorde som vanligt när T skulle sova äta, bad, sova gick kanon som det för det mesta brukar göra. Sen 21:40 hörde ja så ljud från sovrummet, japp han var vaken igen la honom först i våra säng igen, han somnade och jag la över honom. Men så fort jag öppnade dörren så vaknade han. Gav mig fasen på att han skulle somna i sin säng då.
Och efter typ 30-40 min i stor tjut så lugnade han ner sig och la ner huvudet wiihuu men riktigt så lätt gick det ju inte då bara för att man lägger ner huvudet så somnar man inte på en gång men skam den som ger sig. Denna gång vann ja efter en timme så somnade han tillslut .
Var svin nöjd med mig själv först men nu kryper samvetet på mig igen urk var ja en dum mamma nu??
Fast det känns som det inte spelar någon roll denna kamp hade vi/jag varit tvungen att ta i allafall någon dag. Inser ju att det inte räcker med en dag för att han ska somna själv i sin säng, men det är fasen en bra bit på väg.
Urk hatar när man måste göra så här, men förhoppningsvis kommer det något gott ur det.

tisdag 29 januari 2008

Ojojoj

Måste bara meddela att jag här med har avverkat mitt hittills längsta telefonsamtal prick 4 timmar :-)
Vi hade mycket viktigt att berätta för varandra :-)
Tack Åsa för att du fördrev lite tid med mig i kväll hahaha

måndag 28 januari 2008

Söndag

Vaknade med skalle bang, undra om jag trodde att ju med ja dricker desto mindre huvudvärk får ja, kan konstatera i efterhand att så inte är fallet. Men lyckas endå piggna till framåt eftermiddagen och tur är det för det vankades kalas, första 1- årskalaset wiii. Hade ju självklart inte inhandlat någon present så det var bara att dra en sväng förbli lekhuset innan. Kan vara därför vi inte höll tidsplanen. Väl där ute så kanon, kan konstatera att det var himla länge sen vi så Tuva växer så det knakar kan ja lova. kom sist men var fasen kvar längst. gick husesyn har ju inte varit där innan. Mysigt lite hus inte ett dugg avis :-)
Väl hemma igen så var det bara att inta soffläge och se på film.

Händelserik men himla rolig helg

Och tack Martin för att du körde hem våran stol :-)

Lördag

Kan man vakna stressad?? Om jag får säga vad jag tror så ja. Hade som vanligt inte hunnit förbereda något till denna dag, som jag visste skulle bli stressad. Kvart i tolv skulle jag vara på Törnrosa för att bli vackrare :-) om man nu kan bli det hahaha. Innan skulle ja hinna packa men scrapp väska med.Hem och hämta R och T en snabb lunch som bestod av mac d bor alldeles för nära. Hämta Emma och vidare ut till Husby väl där ute så har man ju endå typ glömt allt som man skulle ha. Tackar och bockar för att jag fick låna saker. Vid fem skulle ja ha blivit hämtad av R men han hade typ glömt mig lr oxå förväntade han sig att jag skulle ringa och påminna honom. Han kom halv sex, hem sminka mig och byta kläder in i bilen igen och vidare till Linköping, och väl där kunna öppna en flarra vin. Drack alldeles för mycket men attan så himla kul det var. Tackar och bockar även där, kul att se så många gamla arbetskolegor och att dom nya har hörtalas om mig och en viss låt förstår inget :-) haha

Har även en helt underbar syster som åker och hämta sin smått onyktra syster.

Fredag

Nu är vi igång igen med vårat fredagsbad premiären var i fredag, T var lite av vaktande i början men kom snart in i sitt gamla bad humör igen. Kommer att bada i 15 veckor och håller tummarna redan nu att vi inte missar när det är dags att ta kort. Har tyvärr inga kort att visa eftersom hela familjen var i vattnet.
Och Frida om du nu har tid att läsa min blogg :-) det fanns platser kvar i våran grupp om ni fortfarande vill bada.

torsdag 24 januari 2008

städning och plättar

Började dagen som vanligt, fasen behöver ju snart inte skriva att vi är ute och går varje dag. Men men sen eftersom vi inte hade några planer för dagen så passade vi att städa och jag hann även med att grädda plättar i mängder till fjutten och vad får man för det sen när han smakar en unge som nästan sitter och kräks när han smakar, jo ja tackar ja. Det var bara att gör lite gröt i ställen till den unge herr´n. Får pröva om ett par dagar med att ge honom några plättar igen.

I morgon kära vänner ska familjen H/S börja bada igen lite sämre tid denna termin men vad gör man när dom har glömt bort oss, bara att gilla lägen med en senare tid. Undra om det är några man känner som kommer vara i gruppen.

Sen helgen är full späckad med saker att göra. Känns som man skulle behöva vända på veckodagar och helgdagar, ledig fem dagar och jobba två. Låter ju inte helt fel måste ja ju säga.

onsdag 23 januari 2008

???

Måste bara meddela att nu halv tolv en onsdag så är det något ljushuvud som spikar. skit någon som vill byta bostad kanske. bara att ni hör av er :-)

dåligt samvete

Känns som det var jätte länge sen det var minus ute, men idag har det varit fyra minus. Kallt som bara den. Men skam den som ger sig, efter öf idag så blev det en långpromenad, runt Eneby lr ja tog De Geersgatan upp och sen runt strömen, nice. Funderar på att ut öka promenaden lite men måste fundera på vart bara, är ju så himla mycket trafik överallt. Fast går man på eftermiddagen är det ju skönt om det är lite rörelse runt omkring det är ju så himla dåligt upplyst på gångvägarna i denna stad så det är näst intill skrämade.

Annars har det inte hänt så mycket i våra liv idag. T och jag sov middag förut när R gick till jobbet och lyckade sova nästan till kl 6, kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Trodde att T skulle vara vaken jätte länge men vid halv 8 tiden så var han trött igen. Skulle se en dokumentär om någon mamma i USA som vägde bra mycket ( kommer inte just nu ihåg hur mycket) men fastnade istället för ett program på fyran Fredstyrkan riktigt bra, har nog inte fattat vilket jävla jobb dom gör där nere, blev riktigt impad. Tur att det är några som gör något medas vi andra sitter på våra feta rövar och kliar oss i huvudet medas vi fundera på vad vi ska göra idag.
Dom oroar sig för bomer och allt vad det hör till och vi på sin höjd undrar om det är någon som snackar skit om en lr vad det nu kan vara som besvära oss.

wiii så där nu har ja inte alls dåligt samvet för att ja inte gör något.

Det eviga letandet

Efter nappar ta aldrig slut. För typ en vecka sen så hade vi sex nappar och nu helt plötsligt så är det bara två kvar. Fattar inte vart dom tar vägen. Men i morgon ska vi vara hemma och städa lite då kanske dom kommer fram ur sina gömmor :-). Tror vi får köpa på oss flera nappar och ha liggandes bara. Men helt sjukt dom kan ju liksom inte bara försvinna.

tisdag 22 januari 2008

Sämsta

Förra veckan hade Carolina Gynning premiär för sitt program. Och det var nog det sämsta program jag någonsin har sett. För fan människa väx upp någon gång. Och inte fan blev hon smartare för att hon blondera sig. Hälften var säker bara ploj men va fasen lite bättre hade ja hoppas på att den skulle va.
Kan dom inte göra några bra program???
Så förresten att Men i trees ska börja igen nice har fasen saknat den serien som fasen. Men kommer inte ihåg när den skulle börja men snart hoppas ja.

Hur går det till??

Fattar inte att man alltid ligger en dag före i tänkadet än vad det är. Som idag gick ja och tänkte att gud så skönt i morgon är det torsdag och då har vi inget planerat( förutom att hinna städa lite)
men ack så fel man kan ha i morgon är det ju onsdag. Inte konstigt att man tycker veckorna gå så himla fort när man hela tiden är en dag före. Blir sååååå trött på mig själv.

Ikea idag

När vi var och handlade möblerna till T:s rum fanns det bara en korg kvar så idag tog vi tag i saken och åkte och inhandlade dom andra tre. Sen har det ju en tendens till att det alltid mer mer än man ska ha som följer med hem.
Så idag fick det även följa med två nya sänglampor. Sex st bunkar alltid bra att ha. En stor grön växt den liksom bara stod där och ropade på mig att han ville följa med hem. Sen efter som T blev nio månader idag fick även en krokodil följa med oss hem.
Var även en sväng in på gubbdagiset, blev inte så mycket två mätare till Nisse. För er som inte vet så är det våran fjärde familjemedlem lr i R:s ögon så är bilen på andra plats och jag är icke på första. haha hur illa låter inte det :-)
Det är ju den stora garagedagen i morgon så han måste ju ha något att göra när han är där ute.

Nio månader med dig

Idag blir våran lilla plutt nio månader känns helt otroligt, känns som det var igår vi åkte till förlossningen.
Puss på dig min lilla älskling

måndag 21 januari 2008

Vet inte

Kan man bli kär i ett smycke?? Tror fasen det har sett ett såååå snyggt för inte så länge sen och har kommit fram till att någon gång i mitt liv så måste jag ha ett sånt. Vet bara inte hur jag ska framföra det till gubben :-)
Det är ju liksom inte bara ett når jag tänker efter utan en hel lite serie bestående av halsband, armband, örhängen och ring. säger bara snyggt.

Aja får nog tråna vidare ett tag. Kanske gå för bli och dregla lite genom fönstret.

På rymmen





Ja vet inte om man behöver säga något, en bild säger ibland mer än tusen ord
:-)

Är så......


Bara måste visa ett kort på fjutt. Han är bara såååå söt skitigt men men.

Känns som det är tusen tankar som flyger omkring kring i huvudet ju nu. Mer än hälften är ju egentligen bara skit men men.
Känns som man har tusen saker att göra, men hinner bara med en bråkdel av det man skulle vilja. Tänk att ha typ tio armar för en dag, satan va saker ja skulle få gjort.
T stackar som knappt tio min idag innan öf sen var vi där i ca två timma. Gick efter det ut och gick en sväng enbart för att han skulle få sova lite. Så idag har det blivit 13233 steg inte illa :-)
Han var inte speciellt svår att få att sova tror atthan sov vid halv sju, och har inte hört ett ljud ifrån honom sen dess.
Har ni haft 2000 besökar på min blogg blir så impad att det är så många som läser om vad som händer och sker i våra liv. haha känns som om jag skriver om typ samma saker hela tiden men va fan. Bloggen är ju till för att jag ska kunna skriva av mig om vad som händer, sen om nån nu vill läsa så är det ju bara ett plus i kanten.

lördag 19 januari 2008

Fattar fortfarande inte

Nix nu har jag prövat flera gånger att läsa under tiden man gör nummer två. Säger bara fanofräscht sitta och läsa i denna lukt, för inte fasen skiter man luktfritt lr gör grabbar det?? Känns inte som det i allafall.
Kommer nog aldrig att för stå tjusningen med det bara att inse.

Grabbkväll

Har dom dragit till med ikväll. Först skulle dom var ute hon Dennis men dom hade ingen ström så nu är dom hos Robban istället. Här hemma är det som vilken dag som helst T sover och jag pendlar mellan tv:n och datorn funderar på att lägga en ansisktmask men har inte kommit dit än. Känns inte som om jag har någon beroska R lär ju inte komma hem än på att par timmar.
Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att det blåser som bara den.

Inte igen

Tror ja håller på att bli sjuk igen ont i magen, lite illa mående och kallsvettas. Svin kul säger ja bra.

????

Är det så här det kommer vara? För isånafall är det väl lika bra att vänja sig på en gång. Trist bara.

torsdag 17 januari 2008

Våran sötnos



Full fart

Känns som det har varit fullfart hela veckan, så idag efter bvc besök och lite andra ärenden så däckade ja med fjutten när han skulle sova middag och snacka om att vi sov. Kl fem vaknade vi, ingen promenad idag inte attans. Men skönt var det i allafall.
På bvc så såg allt kanon bra ut hade en ny destrikssköterska idag Maria hur trevlig som helst. T vägde 8810g och har hunnit bli hela 71,5 cm lång. Fick med oss ett papper hem på farliga saker som han kanske (om vi har otur) äta och om i sånafall vad man ska göra. Skit massor med saker som vi inte har tänkt på, får ta en dag snart och kolla alla skåp och plocka undan allt som är farligt. Ska också säkra alla skåp lr alla och alla, vi har tre skåp men ställer han sig upp mot något så kan han ju få det över sig. Och det vill man ju inte.

Hur lyckas man??

På två dagar har min son lyckas kissa på mig i princip vid samma tillfälle, direkt efter badet när vi bostar hans tänder. Iochförsig så bajsade han på sin pappa i veckan med, så det är ju inte bara mig han har prickat.
Undra om han vill säga oss något :-)

onsdag 16 januari 2008

Konstig dag lr???? kanske inte

varit på öf, blivit osams, varit ute och gått, pratat en hel del i telefon, fortfarande träningvärk, lagat mat, bytt ett antal blöjor, matat T, busat med T, badat T, blivit ner kissad av T, sövt T, stoppat i nappen ett antal gånger,sövt om slöat, bloggat.
Japp så har min dag sett ut än så länge ska väl inte kunna hända så mycket mera idag va.

Besök

Fast vi började dagen med en långpromenad hur skönt som helst, lite träningsvärk bara i benen börjar kännas att man har gått ett par dagar nu. En skön smärta på något sätt tyder ju liksom på att man har rört lite på sig :-) Dagen slutade på över 12000 steg inte illa.
När vi kom hem började ja med maten på en gång, skulle ha stek och det tar ju ett tag. Sen hade jag köpt torsk till fjutten så den passade jag på att fixa med. Under tiden kom Dennis upp på besök, sen ringde Kattis & Becka och ville komma upp på en liten snabbis. Haha måste bara berätta bettan lyckade klämma sin i dörrarna som är i mellan vagnar på tåget, hon stod där helt klämd och kunde inte röra sig. hahaha fatta vilken syn.
Dennis fick mat här med, kändes som att jag gjorde hur mycket mat som helst men icke allt var slut, måste ju tyda på att jag hade lyckats i alla fall :-)

tisdag 15 januari 2008

ajaj

Idag har jag träningvärk i magen gjorde lite situp igår och kan lova att dom har tagit. ojojoj. Har annars varit duktig idag med har fått ihop snart 12000 steg idag. Börjar kännas lite i benen med så ska nog ha en vilodag snart lr vilo och vilo inte gå så lång kanske men får nog ta och röra lite på mig.
I morgon ska ja/vi träffa Fia ett tag var bra länge sen. typ nov tror ja. Pratade om att vi skulle gå en sväng, får se vad som händer.

måndag 14 januari 2008

Internet

Just nu så hatar jag våra jävlas skit interner, det lägger av hela tiden. Det har strulat hela jävla kvällen. Blir bara så trött, ledsen och irriterad,

Men i morgon är en annan dag lalala
Var bara tvungen den låten har fastnat i mitt huvud och får liksom inte bort den. Men kan inte mera. hahaha tror ja ska bli sångare i mitt nästa liv.

Vår??

Idag har det känns som vår ute, kalas fint väder fåglar som kvittrar och allmänt kanon humör. Började dagen med en promenad lr ja efter frullen. R var med på halva sen gick han hem och fixade med tvätten. Det var så mysigt vid strömen idag knapp inget folk och massor med sol. Sen hem duscha och sen vidare till öf, hem igen vid halv fyra tiden, med en jätte trött son försöka hålla honom vaken ett tag till. Vid halv fem så fick han gröt och nu kvart i sex har han sovit kanske en kvart. Han brukar inte somna så här tidigt men han hade knapp sovit något på hela dagen, bara en lite tag när jag var ute och gick.
Stackarn men gnäller knapp något kliar sig lite i ögonen bara.
Nehe kanske dags att försöka ta tag i att plocka ur disken och i med lite ny. måste ju göra något.

söndag 13 januari 2008

Duktiga

Har hunnit med så mycket idag känns det som, rört på oss, städat, plockat undan nästan alla julsaker, klippt oss, ja inte själva men Sara. Skulle nog se rätt roligt ut om vi hade klippt oss själva. T har inte varit på sitt bästa humör här hemma, så himla pappa sjuk men det går hur bara som helst när inte pappa är hemma. Men borta var han hur glad som helst.

Jag börjar mer och mer tro på ljusterapi, idag när solen har varit varit framme känner jag mig så pigg å glad på något sätt. Längtar så tills våren är här nu. Hoppas att vi får se mer av solen så man kan få vara pigg och glad ett tag. Har inte alls känt mig pigg inget har varit bra.

Soooolen

Idag har vi varit ute och gått igen, hur skönt som helst till och med solen är framme riktigt nice väder. Blev en runda på ca 10000 steg idag med, men det hinner nog bli några fler innan denna dag är över.
Känner mig riktigt nöjd över mig själv denna vecka har gjort något varje dag.

lördag 12 januari 2008

Skit väder

Idag har/är det såå himla trist väder, en sån dag man bara vill ligga kvar i sängen. Vilket för våran del är i princip omöjligt med en lite som är hur pigg som helst.
Hade lite ångest över att jag inte har varit ute och gått på två dagar så efter att vi hade ätit frukost så var det bara att klä på sig och gå ut och gå, tror vi var ute i ca 2 timmar. Himla skönt fast det var så grått och trist ute. Vi gick ca 10700 steg och då är ju inte dagen över än. Hade iochförsig räknat med att det skulle vara mera men va fasen man kan ju inte få allt.
R måste ha sagit i huvudet heller något när vi var ute för nu är han och Danne och tränar, han kommer ha sån träningsvärk i morgon :-)
Har tänkt att vi ska hinna gå en lång promenad i morgon med, hoppas bara att vädret är lite bättre än vad det har varit idag.
Får se vad som händer ikväll R pratade om att han ville se någon film ikväll som gick på tv:n tror inte jag är så sugen på det, hoppas jag har lite fantasi och kan sätta mig och scrappa lite, men har varit jätte off hur länge som helst nu känns det som. Trist för ja tycket det är himla kul när man väl kommer igång.
Trist med när man har anmält sig till scrappträff i Mars, men får hoppas att det har släppt tills dess.

Barr

Igår så slängde vi ut granen, kände att det var dags att ta tag i den biten. Så nu en dag senare så sitter vi här med barr fasen överallt fattar inte, hittar liksom barr i alla rum fast han bara har varit i ett. Kommer ta ett tag att sanera efter våran kära vän. Just nu känns det som vi kommer ha barr ända tills sommaren. Men det är bara forsätta att dammsuga, någon gång måste ju barren ta slut.
Och nästa år är det dags igen, R tjatar om att vi inte behöver gran men jag tycker att det liksom hör julen till. Ingen gran ingen jul. Men vem vet kanske ändrar sig i framtiden.

onsdag 9 januari 2008

Prata

Idag har T och jag varit på öf, kul att se alla igen. Sen var jag lite hurtig och tog en långpromenad på 1 1/2 timme riktigt skönt men fy va trött ja var när vi kom hem. Det var ju inte direkt torrt i backen så det var lite tungt att dra vagnen där det var grus. Fick ihop 11529 steg inte helt fel. Medans jag gick så sov fjutten som en lite stock vaknade till en gång och sneglade lite på mig men slocknade snart igen.
Sen hade jag tänkt att jag skulle hinna scrappa lite på kvällen, men det blev till att prata i telefon istället först ringde Elin och avvarade typ 1 1/2 timme sen efter det så ringde Åsa och avvarade 30 min och nu sitter jag här varm om ena örat men det var det värt. :-)
Har även fått mess från Thailand idag, där dom meddelade att dom hade kommit fram. 30 grader varm fast det regnade.
Vet inte riktigt vad ja är mest avis lr om jag är nervös för deras skull. ( fast vet inte riktigt för vad jag ska vara nervös riktigt, men det blir säker jätte bra)

tisdag 8 januari 2008

Inte som alla andra

Prövade idag att ge T lite riven äpple till mellis stackarn höll på att kräkas och se till gröten tänkte ja att det kunde vara gott med lite banan i samma sak där gick hyfsat bra när den var ihop med gröten men sen fick han smaka bara gröt och samma sak där hulka som bara den. Tror vi får öva lite på att äta frukt.

Fin

Ska ja bli, måste ju roa mig med något på kvällarna när T sover och R jobbar.
I söndags blev det en ansiksmask, hur skönt som helst. I måndags hårinpakning och fixa naglarna. och idag har jag fixat mina fötter, nice. Undra bara vad jag ska hitta på i morgon.
känner mig så himla fräsch, man blir lite gladare med. Piggare med men det kanske har med att göra att man har varit ute och rört lite på sig i ett par dagar.
Har bestämt mig för att inte äta efter kl 6 på kvällen, har hört det någonstans att det inte är bra. Så det ska ja pröva. Får se hur det går.

Tand i sikte

Nummer två är på g nu kan man om man ha tur se den ibland när T skrattar, inte alltid så lätt.

På´t igen

Har hört att om man har träningsvärk så kan/ska man träna bort den så sagt och gjort, bara att ta på sig kläderna och ut och gå. Var dock inte lika fint väder som igår och mörkt hann det att bli med men men det fanns igen tid tidigare idag så då få man bita i det sura äpplet. Faktiskt riktigt skönt att komma ut och röra lite på sig. Träffade en gammal klasskamrat men kände att jag inte hade tid att stanna för att prata så det blev bara hej och hejdå typ.
T var vaken nästan hela vägen, somnade typ 5 min innan vi var hemma. Och nu får han inte sova förens det blir natting för natten.
Det vill säga om ca en timme. Han fick smaka äpplen för första gången idag var ingen jätte hitt grinna illa och tyckte nog det var himla surt för han typ rös i hela kroppen.

Dagen efter

Kan konstatera att om man går över 14000 steg så får man träningsvärk. Fast den är av den lindrigare sorten men ändå ajaj gör det ändå.
Idag bar det av för Frida, Jimmy och Elvira hoppas att det går bra med flygresan ner och hem sen med självklart. Är bara lite avis :-)

måndag 7 januari 2008

Änligen

Öppnade öf igen, kul att se alla igen och vad alla barn har lärt sig. Innan vi gick dit så var hela fam ute på promenad så skönt att röra på sig lite. Så idag kära vänner har Lotta gått över14000 steg inte illa alls.
Träffade även Frida, Elvira & Jimmy men fick ångest sen F sa att man smittas 72 timmar efter att man har haft kräksjukan och vi var ju med Alwin i lördag och tänk om T är smittat fast det inte har brutit ut än och vi i våran tur har smittat ner dom.
Och i morgon åker ju dom till Thailand i en månad. Ångest vill ja lova. Håller tummarna på att dom inte blir sjuka. Hade inte en tanke på att kan smitta så. Urk känner mig usel.

Pulkadag







Tog vi på söndagen, måste ju passa på när det finns snö. Åkte ner till mormor & morfar. Mysigare att vara ute och gå på landet. Blev dock inte så bra kort ( skit kamera)

30 årsfest


Kära syskon

Blev det senare på kvällen en bardomskamrat, har kommit till det magiska stecket. Kul att träffa lite gamla kompisar och mina syskon. Blie visligen inte kvar så länge men som sagt kul den tiden jag var där.

Jul





Firade vi i Lördag japp jag vet det är januari men vad gör man när hälften av alla som ska vara med ligger i kräksjukan.
Men trevligt var det i allafall. Tror inte att det behöver vara på just julafton man träffas huvudsaken är att alla nära & kära är där.
Men glädjen byttes snart ut mot ett nytt fall av kräksjukan, stackars Alwin kräktes som aldrig förr. ( Hoppas inte att han han smitta T)
Vi fick jätte fina julklappar
Jag fick 3 st jättefina ljusstakar, två handukar, duschkräm mm. R fick nipplar, en hjulborste,tryckluftslang. T fick tofflor, kläder, och en hel del leksaker. Tackar och bockar för att fina klappar.





lördag 5 januari 2008

Kröp





Måste ju undersöka dammsugaren lite med



Gjorde T igår lite stapplande lr vad man ska säga, men kröp det gjorde han så duktigt. Var kanske inte på det bästa humöret men men kan ju inte få allt.

Pissdag

Hade jag igår , tror jag vaknade på fel sida som man brukar säga :-)
Skulle inhandla ett täcke till en av våran hästar, men det var ju lättare sagt en gjort. For runt halva stan fanns inte någonstans i den storleken jag skulle ha. Men efter mycket om och men så åkte jag till en affär som pappa tipsade om, och där bland typ 10.000 andra saker så hade dom, fast i ett paket så jag blev tvungen att köpa två täcken ett ute å sen det jag skulle ha, en grimma som är förlite, ett grimskaft ´( alltid bra att ha) och sist men inte minst benlidor till en shettis hur gullit som helst.
Sen ut och lämna R i garaget, vidare ner till mormor & morfar. Piss väg ner hade blåst igen på flera ställen (Har ju lagt av mig lite i körningen med men vi kom ner)
Fick fika när vi kom ner med. Sen kom mina kära syskon hem och då satt vi igång och spelade Wii (svin kul) T var snäll som vanligt nöjde sig med att sitta i knät och titta på.'
Skulle ha hämtat R på vägen hem men det slapp vi han fick åka med Denne hem skönt :-) (att slippa köra den vägen igen)
Sen hem och göra våran natt rutin fjutten somnade nästan på en gång.


torsdag 3 januari 2008

Händelserik dag








Japp, idag gott folk har det hänt en hel del i våran lilla familjs liv. Jag och R har varit på Ikea, och våran älskade fjutt var hemma själv, nja kanske inte men utan mor & far i allafall. Japp vi hade för första gången i vårat liv som päron barnvakt. Himla nervös innan vi skulle åka men det gick snabb över.
Faktiskt lite skönt att få göra något bara vi. Och samtidigt var det nog lite skönt för T att få vara hemma i stället för att följa med till Ikea Sen att allt lr nästan i allafall, vi handlade var till T är ju en annan femma.
Det som fick följa med oss hem var följande:
1 st drake ( bara slank ner)
1 pake små skålar
2 st mata ätsätt ( ska vidare ner till mormor och en till farmor)
1 st Branäs korg ( skulle ha haft flera men det var slut, himla trist att behöva åka igen, lr inte)
1 st pläd
2 st stolar
1 st barnbord
1 st portis skohylla
1 st portis parraplyställ ( som inte fick plast där jag hade tänkte mig)
1 st leksvik byrå ( fyndade på fyndhörnan)
1 st Expedit bokhylla.
Och sist men inte minst så var vi inne en sväng på Biltema bidde visst en påse till med saker.
Så den här kvällen har gått åt till att skruva ihop möbler, men attans så nöjda vi blev, nu är de bara halva rummet kvar att fixa, men innan vi kan göra det så måste vi ha tag på ett nytt dataskåp. Titta lite idag men vi fastnade inte för något av dom som fanns. Ja jag vet vi är lite kräsna men men.

Snöööö

Änligen har snön kommit även till oss.
Säger bara Nice Nice.

onsdag 2 januari 2008

Klappa

Stolt mamma :-)


Idag har T varit jätte duktig och lärt sig klappa händerna. Såååå stolt.

Innfirandet av det nya året.

Började med att jag köpte mig en ny jacka svin fin kan ja lova. Sen hem igen och förbereda maten innan våra gäster kom.
Sen gjorde vi som typ 40.000 Pers till i Norrköping gick stadsvandringen, himla fint men föredrar nog när det är lite mindra folk. Så man slipper massor med folk som inte klara av att det är barnvangnar med på vandringen. Måste säga att en del är ovanligt tröga tränger sig före och stannar mitt framför å sen klagar på att dom blir påkörda, puckon vill ja bara säga.
Och då gick endå en av oss framför vagnen och en bakom. Gaa
Sen var det tänkt att vi skulle se raketerna nere på stan, men det var så himla kallt och typ 40 min kvar så vi valde att åka hem och se att från balkongen lr rättare sagt från köksfönstret :-) men hilma fint var det.
Sen natta barn och sen äta och det var bara så gott. tackar vet jag Annas rostbiff, nice kan jag lova.
Avancerade sedan in till vardagsrummet där det blev en hel del hus parat och diverse annat skit prat.
12- slaget infirades med att jag och Frida stod på balkongen och våra andra hälfter nere på marken och sköt raketer.
Under kvällen lyckades vi på tre Pers dricka upp tre flaskor champagne inne så himla illa.
Skulle lägga till lite bilder men alla ligger kvar på kameran och måste vändas å jag orkar inte idag så det får bli ett senare problem.

bilder

Skulle ja vilja visa lite från jul hos mormor å morfar men tyvärr så hade fam "smart" glömt kameran hemma och bilderna som tog med mostrarnas kamera har ännu inte levererats in till den stora staden, men optimister som vi är så hoppas vi på att dom kommer komma under morgondagen.

ojojoj

Från den 3/12-2/1 har jag haft 1013 besökare på min blogg. Inte så illa pinkat av lilla mig att skriva så intressanta saker att folk väljer att komma tillbaka. lr oxå beror det på alla mina charmiga felstavningar som alla garvar åt. lr att folk tycker som har så himla trista liv, men sen kommer dom ihåg lilla mig och inser att hennes är om möjligt ännu mera pissigt :-) ( även om ja själv inte ha kommit på det)
Haha nej himla kul att det är så många som vill läsa om vad som händer i våra liv.
Kan bara hoppas på att -08 kommer att bli om möjligt ännu mera intressant så ja får ännu mera att skriva om.