onsdag 23 januari 2008

dåligt samvete

Känns som det var jätte länge sen det var minus ute, men idag har det varit fyra minus. Kallt som bara den. Men skam den som ger sig, efter öf idag så blev det en långpromenad, runt Eneby lr ja tog De Geersgatan upp och sen runt strömen, nice. Funderar på att ut öka promenaden lite men måste fundera på vart bara, är ju så himla mycket trafik överallt. Fast går man på eftermiddagen är det ju skönt om det är lite rörelse runt omkring det är ju så himla dåligt upplyst på gångvägarna i denna stad så det är näst intill skrämade.

Annars har det inte hänt så mycket i våra liv idag. T och jag sov middag förut när R gick till jobbet och lyckade sova nästan till kl 6, kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Trodde att T skulle vara vaken jätte länge men vid halv 8 tiden så var han trött igen. Skulle se en dokumentär om någon mamma i USA som vägde bra mycket ( kommer inte just nu ihåg hur mycket) men fastnade istället för ett program på fyran Fredstyrkan riktigt bra, har nog inte fattat vilket jävla jobb dom gör där nere, blev riktigt impad. Tur att det är några som gör något medas vi andra sitter på våra feta rövar och kliar oss i huvudet medas vi fundera på vad vi ska göra idag.
Dom oroar sig för bomer och allt vad det hör till och vi på sin höjd undrar om det är någon som snackar skit om en lr vad det nu kan vara som besvära oss.

wiii så där nu har ja inte alls dåligt samvet för att ja inte gör något.

Inga kommentarer: