lördag 12 januari 2008

Skit väder

Idag har/är det såå himla trist väder, en sån dag man bara vill ligga kvar i sängen. Vilket för våran del är i princip omöjligt med en lite som är hur pigg som helst.
Hade lite ångest över att jag inte har varit ute och gått på två dagar så efter att vi hade ätit frukost så var det bara att klä på sig och gå ut och gå, tror vi var ute i ca 2 timmar. Himla skönt fast det var så grått och trist ute. Vi gick ca 10700 steg och då är ju inte dagen över än. Hade iochförsig räknat med att det skulle vara mera men va fasen man kan ju inte få allt.
R måste ha sagit i huvudet heller något när vi var ute för nu är han och Danne och tränar, han kommer ha sån träningsvärk i morgon :-)
Har tänkt att vi ska hinna gå en lång promenad i morgon med, hoppas bara att vädret är lite bättre än vad det har varit idag.
Får se vad som händer ikväll R pratade om att han ville se någon film ikväll som gick på tv:n tror inte jag är så sugen på det, hoppas jag har lite fantasi och kan sätta mig och scrappa lite, men har varit jätte off hur länge som helst nu känns det som. Trist för ja tycket det är himla kul när man väl kommer igång.
Trist med när man har anmält sig till scrappträff i Mars, men får hoppas att det har släppt tills dess.

Inga kommentarer: