lördag 22 december 2007

Pyntat

Idag har vi handlat en till julskinka och lite annat smått å gott. Men vi var ju knappast själva i affären, attans va folk det var som handlat det sista. Och som vanligt när man handlar hittar man massor med annat som man inte ska ha som typ jättefina tavlor till T:s rum, kunde inte bara motstå dem så nu sitter vi med fyra tavlor som jag bara älskar.
Det har hunnit med annat med typ som fika med farmor & Janne, hade tänkt att åka till dom idag men kände att tiden inte riktigt var på våran sida. Men sen ringde Pia för dom var och handlade deras sista med så då passade dom på att komma förbi en sväng. T var hur trött som helst men snäll som han är så gnuggar han sig lite i ögonen och nöjer sig med att sitta lugnt i pappas knä och suga på en madarin.
Mitt i fikan så ringer Danne till R och frågar om dom kan komma på en fika, självklart bara att komma. Måste ju få se magen på Frida. Och den hade växt sen sist så till och med ett par sparkar, Mys längtar lite tills man går där igen med en mage.
Blev till att prata lite skit med dem oxå. Precis när dom skulle gå så var T så trött så han somnade på pappas arm. Så söt.
Sen passade vi på att städa lite och fixa in granen, heller vi och vi med granen R fixade den och jag griljerade julskinkan. Mitt i allt så vaknar T och vill ha gröt & bad. Idag fick pappa äran, han är ju inte hemma så ofta på kvällarna så han få passa på.
Sen när T har somnat igen så är det bara att fortsätta klä granen & fixa. Så nu att antal timmar senare så sitter vi framför tv och är helt utslagna. Men attans så skönt att ha nästa allt klart bara några klappar kvar att så in i morgon.

Inga kommentarer: