onsdag 25 mars 2009

Jag har scrappat lite

En närbild på korten
Bilden blev inte den bästa men här är själva klockan


Och så en helbild


tisdag 24 mars 2009

Ångrar mig

När jag gick med T till dagis. Gör inte så mycket att jag är inne och fixar idag, fan vad det blåste kallt ute. Hittade en jättegammal skiva som jag drog på och städar till. Allt går så mycket bättre till lite bra musik som strömmar ut ur högtalarna.

Är det inte typiskt

Att i dag när jag måste vara inne och städa och fixa så ja då ska solen vara framme. Känns lite jobbigt. Vill ju passa på att njuta av den lilla värme som den erbjuder ja med ju. Blir att städa som bara den så kanske vi kan vara ute när T kommer hem från dagis. Om den fortfarande är framme då vill säga. Nej nu är det dags att förbereda för att gå till dagis. Hej hej

måndag 23 mars 2009

Helgen som var

Lördagen tillbringade vi hos T:s farmor nästan hela dagen, hur skönt som helst fick supergod mat och fika. Åkte hem så vi var hemma skapligt skönt att bara softa på kvällen. Söndagen blev det landet igen fast denna gång till stugan och fixade lite. lr det blev inte så jättemycket gjort fick upp en gardin och tog in några stolar jag ska fixa med när det blir varmare ute. Hade även med oss lite saker som vi ska ha där nere kommer nog bli kanon. Skulle vilja måla om väggarna inne med det får bli senare. Känns lite mörkt där inne nu med tanke på att det är så små rum och så. Men först ut är att fixa altanen. Längtar sååååå mycket nu efter lite vår värme så man kan vara ute och pilla där nere. För man kan ju inte påstå att det var det bästa vädret i helgen. T tyckte det var skönt att vara ute och knalla lite i allfall och det är huvudsaken.

onsdag 18 mars 2009

Så det kan bli

Frida (grannen) hörde av sig igen innan fisarna skulle hämtas på dagis och fråga om en fika på Lindahls och vad fasen fint väder och trevligt sällskap så vi hängde med. Dock gick resan dit och hem i snigelfart fast det beror ju mest på mig och men foglossning men trevligt var det och gått. Hittade även skit fina skor till T på dinsko kommer nog inhandlas snart.
Hann dock inte dra fram dammsugaren men badrummet fick sig en ordentligt rengörning och sen passade på att göra om lite där inne. Värsta minsta blev hur stor som helst eller ja nästan i allafall. T var hur trött som helst när vi kom hem, hade sovit en halv timme på dagis. Men nu ligger han i sängen i tidigaste laget men vad gör man när han står och hänger vi sängen. Jag ska ta mig ett bad och sen ska ja lägga mig på soffan kommer alla gånger somna fast det är ju en hel del bra på tv i kväll så jag ska försöka hålla mig vaken ett tag.

Så fint väder

och jag sitter inne känns kanon. Har tvätttid i dag och det behövs verkligen. Har redan fått med mig torr tvätt upp nice tycker om när det går fort. Vädrar även våra sängkläder brukar vara riktigt dålig på det men idag så. Toan ska även få sen en lite rengöring och det är innan T kommer hem. Hoppas även hinna dammsuga lite men det går ju och fixa även när T är hemma.
Grannen har även varit här och fikat lite, trevligt med sällskap och någon att prata med i tvätten =)
Hoppas att det är fint väder i morgon så man kan njuta lite av solen då. Skulle vara skönt med en lite lugn promenad med men får se.

tisdag 17 mars 2009

snart bär det av

Till tandläkaren igen känns som jag snart har klippkort där. Sen är det bara en gång kvar för den här gången sen ska jag tillbaka i höst igen och det ser jag inte fram i mot det minsta.
Aja bara bita i det sura äpplet som man brukar säga.
T och hans pappa ska göra roligare saker i allafall dom ska träffa T:s moster med sambo och mata änder, tror T kommer tycka det är jätteroligt han är helt frälst i fåglar just nu. Sen när jag kommer tillbaka så blir vi bjudna på mat, tror det skulle serveras tacos så R var inte direkt svår övertalad till att följa med.

måndag 16 mars 2009

Mammas allt




Mitt fynd för 10 kr


Var på loppis en dag men mina kära systrar och hittad ett lite klipp precis innan vi skulle åka hem. Med lite färg blev det kanon =)









Klippnig



T sitter hur still som helst när han blir klipp, tror att det är en lite herre som tycker det är hur skönt som helst att bli klipp.






Underbart

Är så glad idag vaknade och dra upp persiennen så ser man solen så jäkla nice. Våren är på G

söndag 15 mars 2009

Attans

Har fler bilder som jag skulle lägga upp tänkte jag men kameran vill ha lite mer kräm i batterierna innan så det kommer senare.

På besök i stora staden




En vinterdag.

Ute på promenad på landet














Cooling



Helgen

Sjukt att helgerna ska gå så himla fort jämt. Känns som vi har hur mycket som helst att fixa på två dagar. Men just denna helg är jag lite imponerad på att vi faktiskt har fixat det mesta vi sa att vi skulle i helgen.
Lördagen började med frukost hos T:s farmor och Janne hur gott som helst. Sen följde jag och T med till Söderköping där vi gick på loppis fick med mig fyra böcker och två kuddar hem. =) Kuddarna blev kanon tack Pia. Hann även att få mat hos Pia och Janne innan det bara av hemåt igen. Väl hemma så började R med att fixa i vår klädkammare/datarum medan jag och systeryster fixade inför melodifestivalen. Blev både lite nyttigt och onyttigt intag under kvällens gång. =)
Den del av söndagen som har gått har vi passat på att möblera om lite får passa på när man har bärhjälp. Just nu så sover T, R är på g hem från en snabbis i garaget och jag har slappat läst lite bok och allmänt slöat. =) har även hunnit plocka lite på toan, skit så effektiva vi har varit.

I kväll bär det av till Flen för min del ska följa med pappa när han kör hem systeryster. Väl där ska jag hjälpa henne att få upp lite tavlor hon har lånat av oss.

Väntar även på att min andra syster och hennes sambo kommer hem från Sälen. Hoppas att dom har haft det trevligt =)

torsdag 12 mars 2009

Vi kan aldrig bestäma oss

Igår var jag och inhandlade tapeterna till vårt sovrum. Kommer hem och pratar lite med R och kommer fram till att vi byter rum med T nu. Kan lova att vi har diskuterat denna fråga tusen gånger vem som ska ha vilket rum. Men eftersom det är en lite på g och dom aldrig kommer få plats i T:s rum så kommer vi ändå vara tvungna att byta vart efter och då känns det så himla onödigt att vi ska fixa "vårt" rum för att om ett år göra om allt igen känns som det blir lite mycket dubbelarbete som vi varken ha tid lr ork med. Så nu måste ja leta barntapet igen. Har visserligen hittat en superfin men för det priset har vi tänkt att hela rummet ska kosta iallafall inte så mycket mer. Tänk om vi hade tagit det lilla rummet från början vad mycket jobb vi hade sparat, känns som så just nu i allafall.
Och jag som är så himla nöjd med T:s rum.