torsdag 30 oktober 2008

Jobb

jaha då var man där igen då. söka jobb jobb och jobb. Var på interjuv igår så där hoppas vi att det blir något. Hoppas få reda på ganska snart vilket det blir. =)

Och bilder kommer ska bara ta tag i mig själv och fixa det. Känns som det är tusen saker att göra samtidigt..

Älskar

Japp och inte är det R lr jo men jag har en ny kärlek och den är det bästa som har hänt sen ja jag vet inte när. Vi var i vecka och köpte oss en ny dammsugare och ja jag älskar den är det bästa köp vi har gjort på länge. =) Nu är det roligt att göra fint här hemma igen förut var det nästan en plåga att ta fram dammsugaren.
Ne har inte tid att sitta här ska i väg och storhandla lite man får passa på när den lille är på dagis =)

torsdag 23 oktober 2008

Jag förvirrad nejjj lr ????

Kom precis hem från första lektionen i fotokursen jag anmälde mig till för ett bra tag sen. Sitter just nu och försöker smälta allt som vi diskuterade. Just nu känns det inte som att något fasnade lr vad som var vad. Herre gud var det så här förvirrande i skolan med? Men ska sätta mig och fundra lite läsa lite anteckningar och kolla i just min kameras koran, som för övrigt känns hur tjock som helst. Hoppas verkligen att något kommer att fastna i min hjärna. Hur som helst så var det kul att se hur mycket olika människor som hade anmält sig till kursen. Vi var väl 4 som var mellan 27-35 resten var i princip bara äldre. Men tror att dom kan sitta inne med mycket kunskap hehe kanske ska se till att sätta mig brevid en äldre herre nästa gång.

Ska även ta med lite kort till nästa gång och visa alla. Vilka kort ska få äran att följa med och göra bort mig montror.



Just det kan medela med att nu kan jag lägga ut kort i bloggen igen hittade sladden som var på rymmen i veckan nu. Något speciellt ni önska att se.

lördag 18 oktober 2008

Efterlysning

Är det någon som har Elmer när han är vid ett glas. Skulle behöva den till en beställning Eller om någon har nån annan stämpel.

torsdag 16 oktober 2008

Sjuk

Vaknade i natt av att jag hade värsta frossan. Roligt värre. Så idag är min bästa vän panodil, har visserligen förbrukar den dagliga dosen men måste ta en omgång till innan jag går och lägger mig. Kan ju inte vara farligt om man ta två för många på en dag lr??
R har varit hemma idag och tagit hand om fjutten, så på efter middagen for dom iväg till farmor ett tag, så skönt sov hela tiden. Dom hade med sig äpplemos och muffins tillbaka. Hur gott som helst, tackar och bockar svärmor. Nej nu ska jag slänga mig i soffan igen. R ska roa sig med att måla tror jag.

onsdag 15 oktober 2008

Glad

Hade lagt min handsfree på ett himla bra ställe. Kan lova att jag har letat som en tok med. Och nu efterbadet när jag tar på mig min badrock vad hittar jag inte där om inte min lilla handsfree visste att det var ett bra ställe jag hade lagt den på.

Bara ni är nöjda

Så sa Ronnie i går angående T:s rum, och han menade inte mig och T, utan mig och Frida. hahaha undra vad han menade med det =)
Frida var ju bara med när jag bestämde/köpte färgen och golvet. Hon har även varit med och målat typ alla gånger =) haha men bra blir det. Har nu bara en vägg kvar och listerna +lägga golvet.

söndag 12 oktober 2008

Scrappträff

Igår gick den av stapeln. Riktigt kul att träffa alla, mindre roligt var det med idétorka men men kan ju inte alltid flyta på. Passade på att låna lite stämplar och stämplade upp till kommande julkort. Så nu är det bara att färglägga. Har blivit helt kär i promarker ska nog köpa på mig såna framöver och måla med. Men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska sälja mina andra färger lr behålla dom med. Tåls att fundera på.
Hursomhelst så nu är jag riktigt sugen på att scrappa, vet inte bara vart,hur och när jag ska ha tid men började med en sak till mitt album som jag vill få klart. Men det ska även målas i T:s rum denna vecka för i kväll så sätter R upp väggfixaren. Han är så duktig så min älsklig har hålt på hela eftermiddagen och kvällen.

fredag 10 oktober 2008

Fläskis

Idag när jag hämtade fjutten på dagis möts jag av en lite kille med en stoor fläskläpp. lilla gubben han hade ramlat när han var ute på gården och lekte. Det var även ett skrapsår under på hakan och över överläppen. Känns som det bara har varit en tidsfråga innan det skulle hända något.

torsdag 9 oktober 2008

Tapeter borta

Undra vilken värld jag har varit i när jag trodde att det bra var att måla T:s väggar haha. Hade glömt en liten detalj typ hela underarbetet. Men kan lova att jag snabb kommer ner på jorden igen. Men tack vare Frida så har det dragits tapeter och gegat igen hål hela förmiddagen. Konstaterade ganska snabbt att vi skulle behöva antigen spackla lr något annat, blev det det senare alternativet, var idag och köpte någon slags tapet som ska dölja alla skavanker. Har även hunnit måla taket i rummet. Så i morgon hoppas jag att det kommer upp lite tapet på väggarna. Ska bara köpa en tapetborste för det glömde vi självklart idag.

Har även skickat in en jobbansökan idag så nu är det bara att hålla tummarna =)

tisdag 7 oktober 2008

Händer mycket

Ja det är väl det minsta man kan säga att det har gjort här hemma. I köket stå det numera ett vittbord och sex stolar skit snyggt och skit billigt. I hallen står det en sekretär som vi blev ägare till igår. Ljusljus grå är den. Den ska senare in i vårt sovrum men så länge har den fått en plats i hallen. Meningen är att den ska innehålla mina scrappsaker. Sen i den andra hallen står det fyra burkar färg som jag och Frida handlade igår. Så i vecka nu hoppas jag på att vi kan börja måla i T:s rum. Det kommer bli ljusblåa väggar och en fondvägg där det kommer att bli ränder med ljusgrön, ljusgul och ljusblå. kanske tunna vita med har inte riktigt bestämt mig där. Och med mig så menar jag mig R har lämnat över att tänkade till mig sa han mohahaha undra om han visste vad han gjorde då. Måste även åka och köpa lister och kolla på golv till T:s rum men det kommer. Och ja usb kabeln är fortfarande på rymmen.

Lena Ph och Orup

Var jag och mina kära systrar och såg i lördagskväll. Jonas var med också, passade på att äta ute i Linköping och lyckades pricka in deras typ ända nyöppnade restaurang utan rättigheter. Men det gick bra ändå. Fy fasen vilket drag det var. Så himla bra. dom dryga två timmarna gick hur fort som helst. Men kul hade vi+lite ont i halsen när vi gick där ifrån men det var det värt. Helt klart något att se kan jag lova.

fredag 3 oktober 2008

kommsi kommsi

skulle lägga ut lite bilder hade jag tänkt dels på vårt nya boende och lite annat. Men den lilla rakarnsusbkabeln är ju spårlöst försvunnen. Har inte en aning om var den kan vara heller lr jo lite inom 72 kvm är jag nästan säker på att den är men mer än så vet jag inte.

Fy

Är just hem kommen från en lite runda som blandannat innehöll lite titt på tapeter, Och vi hade typ redan bestämt vilken vi ville ha i T:s rum. Men nu har vi ändrat oss över 3000 för en fondvägg i ett tum som man ändå kommer göra om när han växer nja tror inte det va. Kommer nog måla i hans rum med som det känns just nu.

torsdag 2 oktober 2008

Bästa

T har världens bästa farmor, Hon har ställt upp som bara den. Hämtat T på dagis varit barnvakt och haft sig. och inte minst nu i helgen när flytten var. Hade nog inte gått lika smidigt om lille man hade varit hemma.
Tack Pia för att du har tagit hand om vårt lilla monster så mycket den senaste tiden.

Attans

Kollade just lite i min kalender och den 11 är det ju som sagt scrappträff som jag hade tänkt skulle börja vid 10 men det krockar lite med min Kalligrafikurs som börjar då med. Så nu har jag två alternativ att någon möter upp mig lite tidigare än tio och tar nyckeln lr att vi börjar efter ett.

Någon som kan hjälpa mig. Känns lite trist att alla ska börja scrappa efter ett liksom.