torsdag 23 april 2009

?????????

Såg just på nyheterna. Vem tar ett dött spädbarn som ligger i en kista?? Vad är det med folk. Helt sjukt, är så upprörd så jag vet inte vad. Stackars föräldrar. http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4980126.ab

onsdag 22 april 2009

Fan fan fan

Gravidhormoner är inte alltid så jävla kul att ha. Dagen började kanon men gick å helt fel håll och just idag av alla dagar på året med. Är så sjukt besviken på en person så det finns inte. Blir så arg på mig själv med för att jag sitter och bölar. Fan jag som hatar att tjuta. Och idag av alla dagar, idag är det ju T:s stora dag då ska man vara glad. Fan rent ut sagt. Fast å andra sida är jag inte så jätteförvånad heller på andledningen personen skyller på.

Och jag som hatar att läsa just sådana här inlägg hos andra har just knåpat ihop ett perfekt inlägg själv duktigt gjort Lotta

Idag är det en stor dag

Idag fyller våran lilla älskling två år. Sjukt att tiden går så fort.

tisdag 21 april 2009

Det sägs att när katten är borta dansar råttorna på bordet.


Och idag kan jag lova att det stämde hemma hos oss. =) Ni får bort se från allt skit som är med på bilden men det är lite kaos här hemma när man renoverar och har barn.

Just nu

Håller R och hans bror på att tapetsera i T:s blivande rum, hoppas hoppas på att det blir bra. Men när jag kikade in så såg det kanon ut. T sprang runt med sopkvasten och tyckte säkert att han hjälpte till massor och dom stora höll på med första våden. Sen är det bara golv kvar och lister men det går ju åt rätt håll.
Så fort det rummet är klart ska vi fixa det rum som är T:s nu till oss. Kommer troligen gå lite fortare med den tapetseringen på dom tre väggar som vi ska ha tapeter på. Den fjärde kommer det bli annat på. Om jag fjäskar tillräckligt bra för R vill säga =) Kommer nog ta in vår gamla säng så länge tills jag har tid att fixa den sänggaveln som jag har tänkt vi ska ha. Det måste bara bli lite varmare ut först.

måndag 20 april 2009

Idag händer det saker

Ska snart börja fixa oss för om några timmar bär det av till bm och lyssna på mini. Ska bli så kul, har verkligen längtat efter den här dagen. Roligare förra gången när vi väntade T och det var tätare mellan gångerna. Ska försöka hinna med och lägga ut lite kort sen helgen med. Men det är inte prio ett idag lr i kväll ska måla andra gången i T:s rum i kväll med. Kommer nog bli skit snyggt när det är klart.

Om det är någon som är intresserad av ett skötbord så är det bara att höra av sig.

fredag 17 april 2009

Tårtan på g


Nu är första tårtan på tillverkning blir en till i morgon gott gott.

Herre gud

Hur kan man bli såååå rutten i buken, kan just nu inte vistas i samma rum som R. Hans fisar är inte av denna dag, undra om han kan sova på balkongen i natt??
Och stackars alla våra gäster i morgon om ni har ta med masker säger jag bara.

söndag 12 april 2009

Sover numera i vardagsrummet.....

Nu har vi börjat på T:s nya rum äntligen, tanken var från början att vi skulle ha tömt rummet och fixat grundjobbet i veckan men nu blev det inte riktigt så. Men igår tömde vi hela rummet förutom min scrapp sekretär, har inte min väska hemma så jag kunde packa ner alla saker. Sen har vi fixat alla hål och nu håller R på att fixa skarvar och så. Kanske hinner måla första varvet i kväll sen. Om vi har tur. Som ni ser vill gärna lille mannen vara där hans far är, just nu ligger han på golvet där inne.


Sen fixade vi lite på balkongen igår, for i väg och köpte en matta blev en grön fanns andra snyggare men snålheten satt in när vi fick höra priset. Men bra blev det. Blir nog en tur till Ikea idag och inhandla oss lite möbler dit ut. Sen måste vi nog kasta lite skit som vi har där ute. Har ju blivit att man ställer ut allt där.

onsdag 8 april 2009

Vill ha begäret har slagit till igen

Har hittat så sjukt snygga månadbilder att sätta upp i T:s blivande rum. Vet precis hur jag vill ha det där inne synd bara att allt ska vara så himla dyrt. Har även sätt små väskor blåa med vita prickar på hur söta som helst. Och sist men inte minst en väska som man kan dra som är som en spårvagn Ja någon gång så. Finns ju så mycket man vill ha här i livet så det räcker och blir över.

tisdag 7 april 2009

Flodhäst

Nu kan jag hädan efter stolt titelera mig som flodhäst, iallafall om man frågar min son, och barn är ju ganska ärliga av sig. Han gjorde nämligen en liknelse med mig och sin flodhäst när han badade. R frågade vad det var han höll i och T svara mamma.

Dagen förövrigt har erbjudit en heldag med grannen och en sväng i färgaffären och leksaksaffären, vilkat båda bidrog med ett mindre hål i plånboken men förhoppningsvis en nöjd och glad son och senare två glada barn. Även om det kommer dröja ett tag.

Nu ropar badet och sen blir det tv för hela slanten.

måndag 6 april 2009

Underbart

Det har ju varit kanon väder dom sista dagarna så vi har passat på att vara ute så mycket vi bra kan. Lördagen blev en lite lite sväng på stan med mina kära systrar och sen for vi ner till landet en snabbis T var ute hela tiden, jagade katter och kröp in under altanen till vårt lilla kryp in där nere. Insåg att det måste vi sätta för så fort som möjligt inget kul att hitta honom där under. Ska även olja in våra utemöbler så dom blir fina och håller länge. Ska ner en dag i påsk och fixa lite där nere har vi tänkt.
Men prio ett under påsk är T:s nya rum som vi hoppas hinna måla. Vi har även varit på bio i helgen jag och min kära sambo. Vi såg fast and Furious, den var riktigt bra och kul att det är så många gamla skådisar med sen den första filmen.
Söndagen gick i slappandets täcken R börjar bli sjuk igen så han ville vara hemma. Jag hann putsa några fönster och dammsuga och några andra måsten. Skönt att det är gjort så man kan ta det lite lungt i veckan och vara ute. Måste ta tag i balkongen om det är fint väder den här veckan. Inte för att vi har nya möbler än men vi ha ju fortfarande dom gamla så dom får göra lite rätt för sig ett tag till.
Nej nu måste jag börja fixa oss ska på samtal med dagis idag, ska bli spännande och höra vad dom har att säga.