måndag 23 februari 2009

Denna ständiga oron...

Sen jag/vi fick barn har dag som natt en ständig oro i kroppen på att det ska hända lille T något. Innan T var född så gick man och oroa sig för att det skulle vara något fel eller för den delen hända något under förlossningen. Men allt gick bra fick en frisk och fin son. Men oron har ju inte blivit mindre med tiden, snarare större. Herre gud det kan ju hända något exakt när som helst. Störta skräcken är dock att det ska hända något när jag/R inte är med. Förstod aldrig riktigt när folk som hade barn innan sa att nu kommer det alltid gnaga lite i bakhuvudet av oro. Och ja jag kan bara hålla med. Nu är det inte så att jag går och tänkte på att det ska hända något 24 tim om dygnet men jag tror att jag har börjat ta vara på dom där små små stunderna/saker som man missar så himla lätt eller ta förgivet.

onsdag 18 februari 2009

Korvgrillning

I dag på dagis ska T grilla korv. Jag sitter just nu och funderar på om jag ska leka papparatsi och smyga i buskarna och ta lite kort. Risken är ju att han får se mig vilket kanske inte är så bra. Men fatta vad gulligt när dom sitter och käkar sina korvar. Vill ju vara med ju.
Visserligen har jag ett hem som behöver lite kärlek och det drar lite mer just nu även om jag inte vill. Men man blir ju så nöjd när man är klart.
Kan tilllägga att vi typ tömde hela vår klädkammare igår för att vår egna elkille skulle komma och fixa lite åt oss. Så det finns lite saker som ska in på sin plats igen.
R kom med förslaget att han skulle fixa en egen hatthylla här hemma. Lät kanon undrar bara när han/vi ska få tid till det. Känns som det är fullrulle hela tiden.

lördag 14 februari 2009

Utmaningen

Blev för ett tag sen utmanad av Marita att gå in i våra bilder ta upp mapp 6 och visa bild nr 6. Är en bild från självaste julafton hemma hos oss. T öppnar med hjälp av sin pappa sina julklappar.


fredag 13 februari 2009

Tänkte

Att jag skulle lägga in alla mina inlägg under lika kategorier men kom fram till att jag orkar fan inte det var ju sjukt många inlägg ju. Ajaj får se det som ett tidsfördriv någon dag. Sitter förestan med andra ord forfarande fast framför dator urk.

Dags för lite updatering kanske.

Var ett tag sen sist. Har gått och velat fram och tillbaka om jag ska fortsätta blogga eller ändra så jag bara bloggar om inredning och när vi renoverar och har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad jag vill. Hur som helst så har det hänt en hel det sen sist. T började det nya året med att vara sjuk och är fortfarande inte helt okej men inget som märks på honom. Även vi vuxna har/är sjuka känns som vi just nu avlöser varandra med snor och feber med mera. Köket är klart med nya tapeter blev det iochförsig innan jul, bilder kommer när jag orkar ta några =) Nästa rum för omvandling är vårt sovrum vet på ett ungefär hur det ska se ut. Var hundra för ett par dagar sen när Ronnie frågade om vi inte skulle tapetsera i stället för att måla, så började mina stackars hjärnceller att jobba igen (kanske skulle vara snyggt med en tapet) så nu kan ja inte riktigt bestämma mig måste ta mig tid och åka runt och kika lite.

T den lilla söta herren är inne i en trots som inte är av denna dag. Mest då mot mig ska inte någonting. Tur att han vet hur man charmar sin mor. =) Nehe ska återgå till att snyta mig och scrappa lite.