fredag 22 maj 2009

När ska det sluta

T har snart varit sjuk en hel månad inte i sträck, några dagars mellan rum. Men det är helt sjukt. förra veckan vara han på dagis en dag sen i måndags fick han feber hade det tills onsdagkväll i går var han feberfri och idag på morgonen klassade vi honom som frisk. Han var det fram tills han vaknade efter middagen då var feber tillbaka och med sig hade den snuva med. Har inte varit med om någon som har sådan otur som T just nu. Sjukdomarna avlöser varandra. Han är iochförsig ganska pigg just nu med det är inte kul.
R gick förut han skulle roa sig lite och T sprang direkt och hämtade sina skor med, han vill så gärna gå ut han med. Svårt att förklara för en 2-åring att han inte kan gå ut för han har feber.
Usch är så trött på allt som har med förskylning, feber och allt vad sjukdom heter just nu så det finns inte. Kommer ju snart få skola in honom på dagis en gång till ju.

6 kommentarer:

Monka sa...

Synd att han inte kunde följt med det hade han gillat.... får hoppas det blir fler gånger. Krya på er nu!

lotta sa...

Ja han hade nog tyckt det var riktigt kul. Ja det får vi hoppas att det blir. haha ja vi ska försöka känns som man snart börjar med huskurer för att vi ska lbi friska.

Frida Asklund sa...

Kan ni inte skylla på att termometer är trasig och visar för mycket? Och HEPP så är han helt plötsligt frisk! ;)

Tussemaja sa...

Hoppas han snart blir frisk! Är ju jättetråkigt att vara liten och sjuk hela tiden :(

lotta sa...

Haha Den var bra febern är ett mysterium men jissa va han hör mera nu. Hostar så ovanligt. Men kän även tilllägga att även jag har fått en släng av baskeluskerna nu. Hostar och har ont i benen. Men vi kommer bli en hejare på sjukdomar sen ;)

Marita ja vi hoppas med på att han snart blir frisk. Han börjar bli lite trött på det han med tror jag.

..Elin alltså... sa...

Usch va trist det är när det aldrig ger sej! Hoppas han blir bättre snart! kram