fredag 25 april 2008

1 årskalas

Faster Teresa & T

eäven jag fick paket, farfar i bakgrunden
















Tårtan


mormor, farmor & gammelmormor

morfar,farfar Janne & mormor
far & son





Öppnar lite paket på morgonen


tisdag 22 april 2008

1 år med dig

Idag blir vår Älskade son ett år. Känns helt sjuk att det har gått så fort.

måndag 21 april 2008

Måndag

Och hur fint väder som helst men har ändå varit inne hela dagen. Eller vi var ute en kortis på fm för att handla till baket och lite paket. Sen har jag och mina kära systrar bakat hela dagen. sitter nu och är helt slut och håller tummarna på att allt har blivit bra. T har varit värdens bästa ungen och varit så snäll hela dagen. och nu sover han som en stock.
Bara bra för i morgon kommer det att bli en lång dag med massor av besök och paket för våran lilla gullunge fyller ett i morgon om det är någon som har missat det :-)
Hehe här går inte att sitta när det finns ett badrum som vill bli fint.

Första

T har i helgen tagit sina första stapplande steg helt på egen hand. :-) Behöver jag berätta att han hade egen hejarklack. Varje gång han gick lite så skrattade han. Måste vara svin kul att kunna gå själv, även om man är himla feg än så kommer det säker att gå fort nu när det väl har börjat.

Seg

Söndagen var man ju skapligt seg på. Men avklarade endå att städa en hel del både i vårat sovrum och i T:s rum. Nalkas ju kalas i veckan så det måste ju städas då. R skulle jobba lite med så vid fyra åkte han, ångrade sig nog både en och två gånger den dan att han skulle jobba. T och jag fortsatte att säda lite. T hjälpte till så gott han kunde, vilket i hans ögon innebar att länsa mammas nattduksbord på allt, lägga ner det föst på golven och sen upp i sängen. Men glad var han. :-)
Hann även med lite scrapp sen på kvällen.

30 årsfest

Var vi på i lördags Dennis har blivit gammal ;-) Himla skoj var det i allafall. All släkt kom på dagen och när dom åkte hem så stannade vi ungdomar kvar och festade lite. T somnade självklart i sin säng men valde att vakna och delta i det hela ett tag men tyckte nog det var skönare att sova för han somnade snart om igen. Hade frågat kattis om hon kunde köra oss, hade först sagt att vi skulle sova över men T valde att bli sjuk lagom till dess så det kändes skönast att åka hem.
Micke och Evelina kom ner från Västerås med, himla skoj att träffa dom och få lära känna Evelina lite.
Tackar åter igen för en kanon trevlig kväll.

fredag 18 april 2008

Just nu

Har vi en son som inte vill sova i sin säng, men lägger vi över honom till våran säng somnar han på en gång. Han får förvisso gärna sova i våran säng. Det är ju himla mysigt :-)

Dumma baskilusker

T vaknade härom natten och var helt täppt i näsan igen. kul kul och vi som ska på fest i helgen. Bara att åka till apoteket och köpa mediciner, tänk om det hade funnit en dunderkur att ta.
Men ska visserligen inte klaga för mycket, för denna gång har han varit jätte duktig har fått suga näsa och spruta in nässpray utan några stora protester och idag har han lek massor med mamma och ätit hur bra som helst.
Måste bara berätta något gullig som han gjorde idag när jag satt på golvet, han satt och lekte framför mig när han helt plötsligt reser sig upp (inte utan stöd dock) vänder sig om och sätter sig i mitt knä.
Vi har ju värsta gulliga ungen :-)

Doktor

Har ja varit och besökt i veckan med skönt att det gick så fort att få komma dit även om dommen var mindre rolig. Bara att bita i det sura äpplet som man säger.

Dagis

Nu har vi fått dagisplats, visserligen inte till det dagiset vi hade sökt men man kan ju inte alltid få som man vill. Men står dock kvar i kön till det vi har sökt till i förstahand då vi inte blev jätte förtjusta i det dagiset vi hamnade på.
Men vi pratade med en på kommunen och vi låg bra till för att få en plats på det andra dagiset så det är väl bara att hålla tummarna på att det är någon som flyttar lr något :-)

Ett litet paket




Blir man ju alltid lika glad över. Och i måndags så hade jag ett paket som väntat på mig. Är så nöjd, och kan lova att jag kommer beställa från Fridas gård fler gånger. gick hur snabbt som helst.

Skoj

Natten till måndagen var ingen vanlig natt. Gick upp kl 3 för att åka ut till Dennis & Sara, D fyller 30 och det kan man ju inte göra helt ostraffat. Så lite toapapper i träden och vakna till motorsågar kan väl inte var helt fel lr??
Kul var det och självklart var ju även T med, han var såå duktigt vart lite nedsen när vi gick för att kasta upp papper i träden men sen sa han inte ett ljud.
Hade även med oss frukost, måste ju bjuda på något.
Tyvärr hade jag glömt att ändra en inställning på min kamera så bilderna jag tog blev jätte suddiga.

tisdag 15 april 2008

Måla







Hela familjen vaknade tidigt idag, hade planer för hela långa dagen. R skulle mecka bil och jag skulle lacka en sak till badrummet. T skulle vara hos sina mostar ett par timmar. Men det blir ju sällan som man har tänkt sig. Min färg tog slut långt innan jag var klar. T var inte alls nöjd (tror det är tänder som spökar)
Eftersom min färg tog slut bestämde jag mig för att dra till Linköping och handla lite med, T fick följa med så han skulle sova lite och även Kattis hängde på. Handlade tre burkar till måtte det nu bara räcka. Köpte även en present till T, den stora dagen närmars sig ju med storm steg. Kattis shoppade loss även hon. :-) Sen bar det av till Sörping till Becka, väl där så drog hon och Jonas iväg en sväng och jag, T och Kattis gick en sväng runt göta kanal.

Farmor & Janne




Började dagen med att titta på en lägenhet, lät kanon bra ny renoverad i toppskick, men vi blev jätte besvikna. tapeterna såg ut som dom hade släppt upptill nästan överallt. Köket var inte äns klart. fattades kakel mot överskåpen. Fanns ingen förvarning alls på toa. inte ens ett badrumsskåp. Funkar ju om det finns fler toaletter men inte med bara en.


Efter det åkte vi ut till Pia & Janne, var ett tag sen vi var där ute kände det som. blev kvar hela eftermiddagen. Theo lekte rövare och flyttade stolar och grejade. Somnade som aldrig förr i bilen hem kan jag lova.

fredag 11 april 2008

Dejt ikväll

Ja idag har jag en dejt, trevligt värre kommer det att bli........ Dricka lite gott ska jag med göra......
Kan det bli bättre?? Nja har svårt att tänka mig det.







Och dejten är med inte mindre än våran sköna mysiga soffa :-) Ifall det är någon som undrar.

Drömmer

Har just dragit ett litet varv i alla dessa trevliga inredningsaffärer som finns på nätet. Så du skulle det inte sitta fel med lite pengar i fickan. Har just nu gjort om hela vårat hem (i mitt huvud) så klart. Men fatta så jävla trevligt att nån gång inte behöva tänka på vad allt kostar, utan kunna köpa det man vill. NICE
Hittade en säng för små hundar och katter svinfrän såg ut som en kungasäng som är i alla böcket typ och kostade bara 2300 som hittat. Så har ni lite extra pengar över så vet ni vad ni kan köpa. :-)

torsdag 10 april 2008

Lo's från Örebro

Denna lo gjorde Marita till sista tävlingen.






Lo


Tänkte att nu när det är batteri i kameran igen så ska jag lägga ut lite lo, först ut är den som jag vann med hos pysselpassion.

ska bli fint






Projekt balkong 2008 har börjat :-) I två hinkar blir det sallad och i en blir det chilli, om jag inte lyckas ta död på allt innan :-)

onsdag 9 april 2008

Hoppas

Idag har vi varit på äventyr med Morfar inte så lång men desto mer spännade, hoppas vi i allafall. Så nu hoppas vi på att allt går vägen, så kanske vi kan berätta lite senare vad det handlar om :-)

Glad

Var Tisdags nere hos pysselpassion och skulle hämta min lo som jag hade lämnat till tävlingen och döm till min förvåning jag VANN så jävla glad kan jag lova. Två askar embossingpulver. Kan tyvärr inte ta kort då kameran inte hade något batteri.
Men tackar alla som har röstat på min lo, som förövrigt var den med våran förlovningsringar :-) finns under feb om det är någon som vill titta.

Öf

Våra måndagar känns som dom är fullspäckade städa, tvätta, öf, promenad. Och som vanligt så funkade ju inte våran tvättstuga, så vi hade tvätt i klipp hela lägenheten. kul kul. Hann även med lite städ, kan verkligen behövas när tromben T har gått fram över våra ägor :-) Sen bar det av till öf trodde det skulle vara lugnt där men icke mer folk än det någonsin har varit där på en måndag. var helt slut i huvudet efter den upplevelsen. T var hur duktig som helst klappa händerna när teatern var slut :-) och allmänt gullig. Gick en lite sväng hann vi med. Kan lova att en lite herre somnade gott på kvällen sen.

Söndagen

Hade planer på att R skulle mecka med sin lilla ögonsten och jag och fjutt åka ner till mormor och morfar idag igen. Jag skulle ha spenderat min dag i stallet var det tänkt. Men istället bar det av till Linköping för att inhandla fälgar som bara passade så bra på R däcken som har inhandlas under vinter. Plus en hel del annat. Nästa år tror ja blir ett Lotta år :-)

Sen bar det av till garaget för att lämna av däcken, men fjutt hade andra planer så det blev en sväng till Sara och Dennis. Där vi även fick mat. Kanon eftersom jag enligt vissa tydligen inte kan laga mat, så kunde det ju inte bli bättre. Konstaterade att det inte skulle bli varen något bilmeck lr stall idag så iställe blev det en skönt hemmakväll framför tv.

Inte helt fel det heller kan jag lova med tanke på att man var ganska öm efter gårdagen
.

Wii



























På kvällen drog vi till Becka och Jonas. Vi började med att äta tacos gott gott, sen så började vi spela wii. Herre gud länge sen jag hade så kul kan jag lova. Lägger upp lite bilder med så ni kan se hur dum man ser ut.

Landet
















I lördags packade vi bilen och for till landet fast bara över dan, men ändå så fint väder Så vi tog oss en promenad. Skönt skönt

lördag 5 april 2008

Bad

Idag på badat fick vi lära oss massor med nya saker, känns som det var första gängen den här terminen. Får oxå ta igen gånger man har missat uppe i Sandbyhov om vi ville. Så där kommer nog T och jag hamna någon gång i allafall.
Har även fått reda på att det inte är en som har hoppat från en balkong i vårat hus utan två, vara en dog, 16 år var hon bara. Hemskt. Funderar starkt på att flytta, känns inte som man är trygg längre. Inte på grund av att det är folk som har hoppat utan hela grejen. Ja ni som könner oss vet.
Har även tagit en promenad med Frida och Elvira, var ju hur fint väder som helt tror vi för drev nästan en och en halv timme. Tackar så mycket för sällskapet.

torsdag 3 april 2008

Kommer det bli som förr???

Hur i hela friden ska man bli av med kärlekhandtagen? Jag tycker jag rör på mig hela dagarna. Okej jag fattar att det kanske skulle gå lättare om man går på gym, men till det finns det inte riktigt tid känns det som. Finns tusen andra saker att göra.
Vill ha tillbaka min kropp ( inte tuttarna då rå för det blev ju bättre ) Vill ju vara fin till sommaren, men det känns ju helt hopplöst just nu.

Varmt

Attans så varmt det har varit idag, så himla skönt. Hade tvättstugan idag och inte funkade grejorna vi ringde om för typ två veckor sen. Helt sjukt, så idag har vi haft tvätt i hela lägenheten och på balkongen kuligt värre. Sen gick familjen en långpromenad rättaresagt till klocket, så den här veckan har jag varit så duktigt har hittills varit ute och gått varje dag och den längsta var över 15000 steg. Börjar kännas i kroppen. Ska nog in skaffa ett par ordentliga promenadskor.
Sen efter att R hade åkt till jobbet så kom dammsugaren fram och hittat en diskbänk har jag med gjort och fixat tvätten så i kväll blir det en slappkväll framför dummburken kanske kanske lite scrapp med. Men först ska det fixas lite med Lotta känns som jag är värd det. =)

Fasen har ju glömt att skriva att jag har skådat fem citronfjärilar, då är väl våren äntligen här lr? Kommer det mer snö mon tro, det är ju April så man vet ju aldrig.

onsdag 2 april 2008

Roligt??












Igår fick T bada bubbelbad var sisodär kul, lite spännande i början, men när man skulle smaka på´t var det inte lika roligt längre, fick ju med massa vatten med.