fredag 22 oktober 2010

Nya rutiner

Idag är det Litens sista dag på dagis med inskolningen. Från och med måndag är det nya rutiner i vår familj barnen ska till dagis och jag ska börja jobba. Är med blandade känslor, ska bli skönt att jobba men känns samtidigt himlajobbigt att det kommer bli långa dagar för barnen på dagis. Stor tycker nog det ska bli spännande att få gå dit när det är mörkt, äta frukost osv. Liten tycker säkert med det är kanon. Men för mig kommer det kännas konstigt ett tag.
Kul för R att hämta hem dem med. Var ju länge sen han var på dagis.
Men just nu är det som sagt blandade känslor. Hur ska jag hinna? När måste vi gå upp?
Tror ju allt kommer lösa sig ganska naturligt men spännande är det och lite nervöst.

Vardagsrummet är iallafall klart, känns himla skönt att vi tog tag i det den här veckan och inte väntade ännu längre. Nu är det bara finliret kvar inredningen och den lotten tar jag mer än gärna på mig. Tror även att sambon mer än gärna lämnar över den på mig med.

tisdag 19 oktober 2010

Historia

Det avverkas lite nere på landet nu. Och bland alla träd som har fälts så hittas detta. 297 är gamlat. Kan peka ut alla stora händelse som har hänt sen tidigt 1700 tal. Pappa ska spara stocken och jag vill nog ha en trissa med alla viktiga årtal uppmärkta. Jag är så imponera att det har stått orört så länge, nästan lite tråkigt att man inte kan se på träden hur gamla de är innan man avverkar dem.

En dag på landet.......

Bjuder på lite bilder från i helgen när vi var på landet en sväng.


















lördag 16 oktober 2010

.........

Den här lilla godigen ligger under vårt bord i vardagsrummet ocg myser lite. Lite sover lite, det är jobbigt att börja dagis.

fredag 15 oktober 2010

Multimedia message

Idag är Liten själv på dagis eller inte helt själv stor fick vara kvar med för att hon inte skulle bli helt själv första gången. Själv tog jag min en springrunda i skogen. Skönt var det. Fast det känns himla konstigt att inte har några barn hemma en fredagsförmiddag och allt.
Ska snart gå och hämta mina små trollungar.

Höstpromenad

Igår tog barnen och jag en promenad i skogen. Stor gick hela vägen och lite gick en liten bit. Tror hon tycker det är lite läskigt att gå själv ute, vill gärna hålla handen.

torsdag 14 oktober 2010

Klaga liiiiite

Skulle kunna skriva ett helt inlägg just nu och bara klaga, men det är så jäkla trist för alla att läsa så i stället så tänkte jag fokusera på allt det bra som händer i mitt liv just nu. Som att Milla har börjat sin inskolning och det går kanon än så länge. Sen har jag en familj som jag älskar. Allt annat får helt enkelt lösa sig med tiden, även om jag helst hade sett att det hade varit igår.

söndag 3 oktober 2010

På väg till djurparken för att köpa årskort och en sväng i
safariparken. Hade tänkt vi skulle gå in i parken men stor är sjuk
så vi stannar i bilen.