måndag 3 maj 2010

Håll i hatten

för nu tänkte ja uppdatera lite här. Känns som det är på tiden. Har ju hänt en hel del. Har ju numera en 3-åring här hemma. Han var så glad för alla paket. Fick höra på kvällen att han älskar paket. =) Av oss fick han en cykel så nu blir det att öva, öva och öva.
Milla är ju nu mera nio månader, går ju så sjukt fort så det finns inte. Snart är hon 1 och ska skolas in på dagis. Hade gärna varit hemma till början av nästa år men vi vill ha dem på samma dagis och det känns så dumt att chansa på att vi kanske får en plats. Men vi har skjutit upp inskolningen lite iallafall

Helgen har varit kanon. Valborg firade hos svärmor hur trevligt som helst och mycket gott fanns det att äta. Lördagen packade vi bilen och drog till landet. Och herregud vad mycket vi hann på två dagar. stapla virke, fixa trädgårslandet, pröva pappas nya vedkap ( himla smidig sak, och kul som attans att köra) bära ut en gammal trasig spis från oss. ( Jag var visserligen inte med med R och J var super) Bråka lite med min häst. Och för att vara 28 så kan jag lova att hon är himla pigg och full med bus. Ja det var väl lite vad som har hänt här den sista tiden. Dags att lägga ut lite bilder snart med tror jag allt. Ska se vad som hinns med i kväll.

Inga kommentarer: