tisdag 29 september 2009

På söndag

Har vi tänkt att åka till kolmårdens djurpark. Så är det någon som vill hänga på så säg till. Vi åker bara om vädret tilllåter självklart.

vet inte va jag ska säga.

Illa när man kan nummret till försäkringskassan utan till men inte sitt eget mobilnummer.

måndag 28 september 2009

ingen bra dag

idag för självförtoendet. riktigt usel för att vara exakt. Hoppas snart att det vänder hatar när dessa dagar kommer.

lördag 26 september 2009

Snart så.

Har fått en remiss till operation nu. Så nu är det bra att vänta. Med blandade känslor kan jag lova. Ser inte framemot själva operationen men sen blir det säker bra.

fredag 25 september 2009

Flyttfirman ex och kex.


Idag har emilia varit med om sin första flytt. Moster har flyttat till större, jättefin två med öppenspis och allt. Riktigt nice var den. Blir lite avis på öppenspis.

onsdag 23 september 2009

Höstmys

Sitter just nu med massor av tända ljus. Just det är så himla mysigt med hösten. sitta i soffan med en stooor kopp te och massor med ljus. Kan det bli bättre? Eller mysig promenad en kanon fin höstdag. Blir nästan automatiskt att man är mer hemma på kvällar med. Fixa och dona hemma . Ja jag gillar hösten och allt vad den bär med sig.

Har så många planer att ta tag i så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Eller det vet ja nog (lite jämväl) började ikväll med att fixa i Theos rum, är ju inte riktigt klar där inne. Men nu har vi fått upp lite på väggen och ska få upp lite till är det tänkt. Passade även på att möblera om lite när jag ändå var igång.

tisdag 22 september 2009

Är så grymt....

Sugen på att fixa iordning vårt vardagsrum. just nu är det gult inget fel med med det om det inte vore för vår fina fläck som vi har längst med ena kortväggen. Dom förra ägarna sov i sovrummet ja resten kan ni ju tänka er. Nu till den stora fråga ska man måla eller tapetsera? Känns ju som det är smidigt att tapetsera men svårt att hitta en tapet som man vill ha och som är inom rimliga priser. Vill ju helst ha vitt. Eller iallafall väldigt ljusa tapeter. Sen måste vi lägga nytt golv för det är så slitet fast bara på ett ställe annars skulle det säker gå att slipa till. Och ska vi lägga nytt golv i vardagsrummet så ska vi lägga nytt i ena hallen och köket med så det blir samma tror det blir så i allafall.
Jisses vilka världsproblem jag har.
Men vi kanske ska börja med hallen det är ju ändå det första folk ser när dom kommer hem till oss, och den är inte så rolig just nu. Ena väggen är det bara garderober på som dom har tapetserat dörrarna på mindre snyggt. Funderar på om man kan ta bort tapeterna och sen bra måla dörrarna, byta knoppar så får dom hänga med ett tag till. Men blir det rester kvar av tapeter når man tar bort dom från dörrar? Har ju bara tagit bort från väggar annars. En ny hatthylla ska vi fixa i alla fall. Känns som man kan hålla nere budgeten lite om man bra fixar iordning det som finns. Hjälp ja behöver hjälp. Kan ju aldrig bestämma mig nu.

lördag 19 september 2009

Jisses

Har lite kompisar nu som har fått barn den senaste tiden. Grattis alla. Men nu till något roligt. När vi väntade T så var det med några i vår bekantskapskrets som skulle ha barn. Alla fick tjejer, nu när vi fick en tjej så får nästan alla killar. Snacka om att vi går mot strömen. Vi hoppas snart att få sniffa lite nyfödda pojkar. Denna förskylning ska bara släppa taget om oss.

onsdag 16 september 2009

Ränsning


Idag har jag kollat i min garderob lite heller inte så lite men konstaterade ganska snabbt att jag hade mycket kläder jag inte kan/vill ha längre. Så sagt och gjort nu finns det plats där inne för nya go bitar. Ska bara bli rik först.

måndag 14 september 2009

Idag har vi haft besök

Vi skulle ha gått till öf men det var stängt så vi gick hem till oss i stället. T och E lekte som bara den inne på Ts rum när det plötsligt blev tyst....
Till vårt försva, dom har faktiskt dejtat i två år innan.









lördag 12 september 2009

Klädbytardag

Idag är det klädbytardag i Östra Eneby församlingshem mellan 10 och 12. Hoppas verkligen jag inte kommer få släpa med mig allt hem igen.
Har ni inget att göra så är det ju bara att kika förbi.

måndag 7 september 2009

Vi har inte bara tittat på morfar när han jobbar vi har även hjälpt till.

Om man tröskar måste ju säden hem med och när den är hemma måste den in i torken och det var precis där T kom in i bilden mellan tanken och torken blev han en lite mellan handel och gissa om han var nöjd med tillvaron alla som kom i närheter av hans traktor var tvungna att hjälpa till.




Vi har även haft ett möte.......

Vem där?

Mötte inte bara en utan tre av skogens konungar i helgen. Inte dom bästa korten, men men.



Vissa har det bra på landet.

För en liten dam är det mest mys mys och mys.
För en lite herre är det mest lek som gäller.





Den som trodde att vi latade oss när vi är på landet.

Kan ju bara säga att ack så fel ni har. Vi renoverar för fulla muggar. Mormors gamla lekstuga ska få sig ett litet lyft och inte ett så litet heller.
Nytt tak och ny papp är fixat.
Sen fick ajg ett ryck och skulle måla eller det skulle göras innan vinter och jag passade på i helgen. dock ska vi byta ut lite panel som inte mår så bra.

Jag målar med sån inlevelse att pensen gick sönder.

Blir lite skillnad.

Så här blir det. Dock ska det på knutar sen med.





bus med pappa i väntan på morfar.

jag kan flyga, jag är inte rädd...






En dag i busets tecken

börjar med en lite kana

Sen hamnade vi på stället där vi vuxna hade det som roligast


Länge sen jag hade så roligt när ma" lekte"



T åker själv, han var så himla snabb så vi andra hann knappt med.


T på G själv

Ännu en kana


Ute på äventyr



Fanns många ställen att undersöka













Tack Frida och c/o för en kanon dag.