tisdag 22 september 2009

Är så grymt....

Sugen på att fixa iordning vårt vardagsrum. just nu är det gult inget fel med med det om det inte vore för vår fina fläck som vi har längst med ena kortväggen. Dom förra ägarna sov i sovrummet ja resten kan ni ju tänka er. Nu till den stora fråga ska man måla eller tapetsera? Känns ju som det är smidigt att tapetsera men svårt att hitta en tapet som man vill ha och som är inom rimliga priser. Vill ju helst ha vitt. Eller iallafall väldigt ljusa tapeter. Sen måste vi lägga nytt golv för det är så slitet fast bara på ett ställe annars skulle det säker gå att slipa till. Och ska vi lägga nytt golv i vardagsrummet så ska vi lägga nytt i ena hallen och köket med så det blir samma tror det blir så i allafall.
Jisses vilka världsproblem jag har.
Men vi kanske ska börja med hallen det är ju ändå det första folk ser när dom kommer hem till oss, och den är inte så rolig just nu. Ena väggen är det bara garderober på som dom har tapetserat dörrarna på mindre snyggt. Funderar på om man kan ta bort tapeterna och sen bra måla dörrarna, byta knoppar så får dom hänga med ett tag till. Men blir det rester kvar av tapeter når man tar bort dom från dörrar? Har ju bara tagit bort från väggar annars. En ny hatthylla ska vi fixa i alla fall. Känns som man kan hålla nere budgeten lite om man bra fixar iordning det som finns. Hjälp ja behöver hjälp. Kan ju aldrig bestämma mig nu.

3 kommentarer:

Linda sa...

Jag har tagit bort tapet från garderobsdörr... det var typ 3 tapeter över varann på den.. jag la den ute och blötte upp allt med en svamp så fick det ligga lite, sen var det bara att dra och gnugga. Blötte upp med hett vatten emellanåt. Skulle det råka finnas nåt kvar somman inte lyckas få bort så kan man ju slipa. :-)

lotta sa...

Hur blev resultatet blev det bra?

Linda sa...

Det tycker jag! Men vi vlade att ha en tapet över, men en finare. Hade gått lika bra med färg, så länge alla rester är bortslipade/bortdraget. :)