måndag 29 juni 2009

Första


Har plockat solvarma smultron säger bara en sak, kan det bli mer somnar än så?

onsdag 24 juni 2009

badning på hög nivå

När man är lite kan man bada vart som helst, var bra lite avis på barnen igår. Som tur var så var poolen alldeles för lite för mig annars hade jag nog hoppat i en lite stund.
Dom små liven hade även badat på dagis så det var vattenlek hela dagen lång. Dom hade till och med problem att få upp T ur poolen på dagis
Fick även tips på att dom sålde pool badboll och badring på netto för ynka
50 kr så vi traskade upp dit framåt kvällen och fick tag på ett sett. Ingen jättestor pool men räcker gott och väl till T här på gården.




tisdag 23 juni 2009

Vår midsommar

tillbringade vi i Mauritzberg men fint väder, dans kring midsommarstången, sillbord med nubbe och självklart en jordgubbstårta. Vi skulle även ha grillat på kvällen med vi var så mätta hade en son som inte hade sovit på hela dagen så vi begav oss hemåt runt sju tiden.
Och tur var väl det för väl hemma sen så kissade T i soffan ( som är av tyg) och frysen hade pajat för oss. Så för min del som körde bar det av till landet med lite frysvaror R fick den stora äran att tvätta på självaste midsommarafton. Men vi hade fram tills vi kom hem en kanondag inte en regndroppe så långt ögat kunde nå.
Bjuder på lite bilder men dom kom i omvänd ordning och jag orkar inte hålla på att ändra så ni får hålla till godo endå.
Och ja bilden på mig är inte så smickrande men den bjuder ja på. ;-)











söndag 21 juni 2009

Väntar på skörden


Växer som bara den. Har lite smått och gott som vi väntar på. Dock har inte allt tagit sig som jag hade tänkte, men potatis kommer vi att ha på landet i allafall.

lördag 13 juni 2009

Kloning någon???

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Yennys födelsedag. Tänk vad smidigt allt hade varit om man kunde klona sig själv ibland. Som idag när man har lyckas dubbelboka mig. Kryssning och 30-årsfest. Hur stor är den chansen att man lyckas med det??
Önskar illafall Yenny en kanon dag med mycket skratt och trevligt umgänge, önskar jag kunde vara där vännen.

Det är idag det händer

Om ett par timmar så gungar vi på östersjön, utan barn och med trevligt sällskap. T ska ha myspys med Farmor och Janne. Har inte ens börjat packa varesig till T:s borta vistelse lr till oss. Håller tummarana för att det ska bli hyfsat fint väder i allafall utan regn, känns som det kom tillräckligt av det igår.

Det är faktiskt R:s och min första semester ihop, haha har bara tagit oss över fem år att få till allt så det passar. Kanske kan beror på att vår bil inte är inblandad i planerna denna gång. Den har nämligen en tendens till att gå sönder varje gång vi har planerat att åka iväg.

tisdag 9 juni 2009

Fasen


Skulle till vårdcentralen och gick förbi Ts dagis och vem står på gräsmattan om inte våran lilla Fjutt, tittar som bara den på mig. Fasen höll på att börja grina hoppas att han inte såg att det var jag. Stannade och lyssnade om han han började gråta men jag hörde inget. Mammas lilla plutt.

måndag 8 juni 2009

En liten uppdatering

Kanske är dags för en lite uppdatering här på bloggen och visa att vi lever =) T är så gott som frisk lite snorig bara men vi hoppas att det stannar där denna gång. Mini värkar med må bra sparkar och har sig som bara den. Mysigt men ännu mysigare att den snart tittar ut. Kanske ska bjuda på en liten magbild.
Idag ska T och jag förgylla vår dag med att åka och Lyssna på mini. Fast vi har även hunnit med en del här hemma som att avverka tre filmer alla var pingu jag har även hunnit byta gardiner i T:s rum och i vårt rum dock inte till dom vi har tänkt att vi ska ha men dom får vara uppe så länge.
Har även hunnit fixa lite på landet i helgen så snart ska vi nog kunna sova kvar där nere. Bara lite saker som fattas än så länge. Hoppas på att det blir fina helger efter midsommar.