tisdag 16 december 2008

Börjar känna PANIK

Är fortfarande sjuk, om än bara hostig och förskyld. Men börja känna lite panik nu över att inte alla julklappar är inhandlade än hade tänkt att gör det i vecka nu ju. Känns som det kommer bli mycket att göra på två dagar. Urk hjälp säger jag bra.

måndag 15 december 2008

viktväktar mat

Står på vårt schema idag inte för att vi kanske behöver det utan för att det är så himla gott. Pastasallad blir det varm mmm nästan vattnas i munnen =)
Annars är det lugnt här hemma både jag och T är sjuka så han fick vara hemma idag =) Hoppas verkligen att vi blir friska till helgen då vi ska fira lilljul.

tisdag 9 december 2008

Tapeter

Dom ringe nyss och sa att våra tapeter som vi beställde förra veckan har kommit nu. Äntligen ska vi få fint i köket. Hoppas bara att dom är lika fina i verkligheten som jag vill att dom ska vara. Tycker det är så svårt att se på en lite bit hur en hel vägg kommer se ut. Men på tv när jag såg den såg det kanon ut i allfall. Så nu är det bara att börja fjäska lite för R så dom kommer upp snart =)

Löss

När jag var och hämtade T på dagis idag så satt det en lapp på dörren att dom har hittat löss på några barn. Aaaaa min värsta farhåga. Jag har aldrig haft löss och vill definitivt inte ha nu. Kan lova att jag har suttit och kollat typ hela T:s hår, men än så länge har jag inte sett några. Hans pappa kommer med få kolla honom när han kommer hem.

Men det är sjuk, så fort jag hade läst lappen så tyckte jag att det började klia på hela mig, snacka om att det sitter i psyket.

tisdag 2 december 2008

Glömt ju

Att berödet jag bakade härom dagen var supergott så just nu så står det en limpa till i ugnen =) hoppas den blir lika god som den förra.

Äntligen

Igår var vi och beställde tapeter till vårt kök. Så nu hoppas vi på att dom hinner komma till helgen, dom kunde inte lova något men hoppas måste man ju. Kommer bli så fint. Skönt att få det klart till jul med tanke på att det är vi som står som värdar för den i år. Kommer säker bli stressigt och så men skönt för T att vara hemma och då kan han få gå och lägga sig när han är trött. Hoppas bara att jag inte glömmer något.

Som nu på morgonen kom på att vi hade tvättid igår men vart fasen var all tvätt, jo då den hängde så fint så I torkrummet ups, sprang ner som en skollad råtta och hämtade den. Bad även personen som hade tvättid nu om ursäkt att vi hade glömt den.

måndag 1 december 2008

Ned räkningen har börjat

Japp idag är det första december så nu är det inte så långt kvar till jul. Känner mig nästan som ett lite barn på nytt. =)

Hur svårt ska det va

Har letat som en tok nu hur länge som helst. Finns det ingen butik som säljer kokbokställ i lite scabby chic helst i stål helt sjukt. Vet ju att jag har sett i ett par butiker men jag får ju inte arslet ur vagnen och köper när jag ser ett. Blir så trött på mig själv. Håller förövrigt på med vår adventsljusstake som kommer bli klar idag. Skulle även där ha en siffror som var i hjärtan men dom var med slut när jag skulle beställa. Men det löste sig ändå men det kommer ju inte bli lika fint som jag hade tänkt. Bild kommer så fort det är helt klart.