torsdag 31 juli 2008

snabbare än blixten

Beställde lite framkallning av kort i tisdagskväll idag kom dom med posten snacka om snabb leverans och dom är kanon bra dessutom. Kommer nog beställa därifrån hädan efter istället för att skriva ut bilder själv som ändå inte blir hundra procent bra. Har för övrigt haft en helt underbar eftermiddag och kväll men berättar med i morgon för nu väntar sängen. Ska upp tidigt i morgon =)

onsdag 30 juli 2008

Lite badbilder


Mammas ögonsten

Inte fel att få sitta själv på stor stol


Blev lite kall av att bada....

Kan själv, eller??


Första badet i sjön




måndag 28 juli 2008

Bilder

Ja vi var ju som sagt på dop i Söndag och bilder kommer men inte just nu bara. Är äckligt trött började jobba fem i morse och i morgon börjar jag halv fyra så jag ska hoppa i säng snart tänkte jag =)

söndag 27 juli 2008

Dop

Idag ska vi på dop. Hoppas på en sval kyrka och ett snällt barn :) Kommer med bilder senare :)
Ska börja fixa mig nu när T sover och R är i garaget.

Nisse lever

Japp efter en lång vinter med en hel del ändringar så väcktes Nisse till liv igår. Han startade om än inte helt okej, får tydligen på tok för mycket bensin. Men det är nog bara lite ändringar som ska göras sen så ska det nog gå bra.
Skönt att han startade iallfall. Till och med jag är lite sugen på att köra lite. Men det blir nog inte så mycket i år, men man ska aldrig säga aldrig =)

Loppis

Igår var jag och T med svärmor och Janne på loppis hittade lite saker i nysilver som kommer bli kanon snygga :) Är så nöjd. Hittade även en del andra saker som jag skulle vilja ha men det känns lite dumt att köpa dom innan vi har flyttat.
Sen bar det av till Mor och Far hade tänkt att bada men det blev så himla sent så jag hoppade det igår. Därimot så badade T ett par gånger fast i sin nya pool R hade köpt en med bollar i och jissa om det var en lite herre som var super nöjd.
Grillade på kvällen. Har nog aldrig varit där nere och det bara har varit jag som har ätit. Alla mina syskon var upptagna på annat håll. Men det var mysigt.
Fick aven låna en bil av mina kära föräldrar en bart för att R skulle kunna åka till garaget idag. =)

Scrapp

Nu är det dax för scrappträff. Den 2 aug kl 10 och vi sitter så länge vi orkar. Hojta till om ni är sugna på att komma så får ni vägbeskrivning och så.

måndag 21 juli 2008

Dessa datorer

Spelar ingen roll hur många gånger R förklara vissa saker för mig för jag fattar endå inget, finns det något som är så himla piss trist än massa dator snack??
alltså en del saker fattar men inte med en massa filer å skit. varför kan det inte stå så man fattar arrg.
Kalla mig trög men det fastnar helt enkelt inte i mig hjärna, har så mycket annat som är viktigare som ska lagras där =) hahaha

Vikbolandet idag

Idag har Kajsa och jag varit ute och fart på vikbolandet nästan hela dagen. Avslutade dagen i Kättingen. Skönt med ett lugnt avslut på våran hetsiga dag. hahaha

Fattar inte.

Har fått reda på lite saker som har hänt här i huset, vet inte vad man ska säga. tycker det är så sjukt att man väljer att ta beslut i sitt liv som kan äventyra om man får ha sina barn kvar lr inte. Sjukt att saker kan ha sån påverkan på oss.
Och ingen ``klass´´ värkar gå fri. Alla kan torska hur duktig och framgångsrik man är. Ska bli så skönt att flytta inte en dag förtidigt kan jag lova, dagen kan inte komma snabbt nog.
Blir så arg.
Knark är fan skit......

söndag 20 juli 2008

ta-hand-om-mig-själv-dag

Har jag haft idag hårinpackning,ansisktmask, skrubba hela kroppen, fixat fötterna och snart ska jag fixa naglarna iochförsig bara måla men men bättre än inget. Skulle vilja fixa naglarna igen men inte just nu finns lite annat att fixa innan =) Men det blir nog nya vart efter.

Sån jävla träningsvärk

Var hos mor och far i lördags med T. R var i garaget. väl där nere skulle vi gå en sväng och det blev inte vilken promenad som helst, var ute i ca två timmar. T var skit nöjd i vagenen men somnade till slut, blöta vart vi med för när vi var i grannbyn så började det att ösregna på oss. men men skönt var det. hade nästan som kramp i vaderna i sista backara urk. Men känner mig himla nöjd med mig själv.
Allt som allt gick jag över 20000 steg den dag. =)

torsdag 17 juli 2008

Loppis

Är just hemkommen från en loppis, Kände att någon gång kan man ju göra något efter jobbet. Hittade dock inget jag ville ha. Men T fick desto mer av farmor. Tycket det var himla roliga leksaker han fick. Är helt slut blir nog sängen snart men snart är det helg så skönt.
Skulle behöva fixa min lo som jag började på igår men får nog ta det i morgon.

onsdag 16 juli 2008

Starkars lilla mamma

Min stackars mamma gick en brottningsmatch men en av tjurarna hemma igår, mamma förlorade ganska stort kan jag lova. helt mörbultad, blåmärken överallt, fick näsblod det hela slutade på sjukan där dom även konstaterade att hon hade ett brutet revben. Inte kul. =(
Sitter och tänker på att det kunde ha gått så mycket värre än det nu gick.
Pappa har med varit med om samma sak fast för ett par år sen.
Urs säger jag bara. Vila upp dig nu lilla mamma så du blir dig själv igen.

Så trött

Känns som kl är hur mycket som helst. Igår somnade jag under allsången, attan det är ju det enda program jag vill se på sommaren ju. Men men är man trött så är man =)
Sitter och försöker scrappa lite men fantasin vill inte riktigt. Men men kanske kommer igång om jag får vila lite.
Sitter och tänker på Josephine som är i USA nu på en stor scrappmässa håller tummarna på att det finns riktigt fina saker där borta som vi får i höst =)
Känns som det blev ett inlägg som helt saknar mening men men. Ni får hålla tillgodo i allafall.

Fult


Allt ogräs är inte fult.

söndag 13 juli 2008

Grattis kattis

Till nya jobbet och den fina lönen :)

Jobba i morgon

Japp i morgon börjar min tredje vecka sjukt fort har det gått. Skönt att ha något att göra och få lite pengar igen. Trivs himla bara ett lite företag och alla prata med alla super skön stämning vill jag lova.
Nu har ju Veronica gott på semester annars brukade vi käka frulle ihop, våra jobb ligger typ grannar trevligt. Hoppas att du får en trevlig semester gumman.

Helgen

Kan inte ha varit skönare inga planer så vi har bara varit. Var ute en sväng i garaget på lördagen. Förr att fixa lite till Charlie bur, sen tog vi svängen för bli Frida och Danne var ju tvungen att kika lite på huset. Kommer bli kanon när det ät klart. Sen hem och bara vara så jälva skönt. Söndagen var typ ännu slöare var ute och gick en sväng, ner till Himpa och kika lite och sen gick vi en liten rudar unt Himpafältet ich kollade på hällristningar så himla fränt att det finns kvar efter så många år.
Väl hemma igen fick vi besök av Pia och Janne. När dom hade åkt började vi med maten, skulle ha stek och det tar ju sin lilla tid men gott blev det kan jag lova. Hann även med att städa lite så himla nice att ha det klart för man vill inte göra sånt i veckan, vill ju umgås så mycket som möjligt med T.

Grod ivasion i Ringarum






















I fredags bar det av ner till pappa och mamma, pappa hade fyllt år i veckan. Fick hur god mat som helst och självklart tårta oxå. Var där ett par timmar sen for vi vidare till Pernilla och Jonne för lite fest. Inte så ofta man träffas så det var himla kul.
Helen och var gick en sväng för att T skulle somna och så sjukt mycke så bebis grodor ute hur äkligt som helst. Hade tuvärr inte kameran med mig så jag kunde ta kort men men.

Kvällshimmel.











Tur att kameran är med ibland. =)




Måste bara visa vad som stod på vägen när jag åkte hem från Hella då den onsdagen. Snacka om att jag blev förvånad.

Tjejkväll














Bilder blev lite huller om buller men orkar inte fixa dom.

Jobbade hela veckan och såg fram i mot Onsdagen, var bjuden till Hella igen fast denna gång på tjejkväll hade även denna gång super trevligt, god mat och mycket prat. Kunde ju tuvärr inte dricka något eftersom jag körde och skulle köra dagen efter. men det var kul endå

Blev lite kubbspel med var länge sen. Tror Elin och jag vann :)

Ojdå så fort det går.

Lite uppdatering kanske skulle sitta på sin plats. Förra lördagen var det äntligen dags för en scrappträff hos Hella igen, dagen till ära var även Fia där himla kul att få scrappa med henne. Elin var självklart där med. Hade som vanligt riktigt roligt den tid jag var där. Hade ju självklart dubbebokat mig och kunde inte säga nej till något. Hann i allafall kart med en Lo och börja på en annan dax att göra klart den kanske. Fick även mat i magen där ute.
Sen bar det av till staden igen för en utgång med Åsa och Veronica. Var hos Veronica och fixa oss och tittade på gamla kort herre gud så kul det var, hade ju glömt bort vad vi gjorde ju hahaha. Sen drog vi till Harrys och mötte upp Åsa. Hade så himla kul ute.
Fast mådde ändå bra på söndagen skönt skönt.

tisdag 8 juli 2008

Attans

Har egentligen massor att blogga om men känns som tiden inte finns just nu. Men ska försöka att hinna blogga lite i morgon. Vill ju.....
Antog iallafall utmaningen glömde ju helt bort att göra det förra gången, men nu är det gjort.
Förövrigt så går det kanon på jobbet, kunde visserligen va lite bättre väder men va fan finns inget dålig väder bara dåliga kläder haha. Säkert att man är så himla positiv till detta.
Hade tänkt att åka till kålmården i helgen men tror vi väntar tills nästa helg =)

Jag har blivit utmanad....

av Anna och Marie
Regler:- Beskriv först reglerna- Svara på alla frågor- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
-Jobba
-tanka bilen
-Köra ner en bil till Söderköping
- Se på allsång på skansen
- fixa matlåda!

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hahaha ja tio år sedan, festade väl som aldrig för, gick på krogen för första gången. tyckte väl att livet levde helt enkelt

.Ställen du bott på?
- Hjulreum
- Stensgatan
- Djurön
- Norralundsgatan
- Apelgatan.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
- Bygga ett hus
- hjälpa mina nära och kära
- en ny bil
- skulle väl bli en hel del shopping med =)
- sen skulle vi nog resa lite.

Jag väljer att utmana....
Frida
Hella
Elin
Linda
Frida,Elvira

måndag 7 juli 2008

Min lilla bil


Har nu blivit fått egen bil i jobbet. Kalas bra. Skönt att åka själv, kan jag lova

torsdag 3 juli 2008

Vänder fort

Dagen började jätte bra och slutade med total katastrof. Vilket inne bär en himla trevlig jobbdag, en trevlig stund med mina älskade vänner och en krockad bil.
Orkar just nu inte gå in på detaljer får ta det i morgon.
Men vi mår bra i allafall.

tisdag 1 juli 2008

Så jävla bra oss

I söndags så åkte vi ner till mor och far ett tag. Hade ju som ni vet lite gubbar att ta hand om. Kattis och jag hade fått för oss att vi skulle fixa egen saft och sylt. Hur kul som helst.
Ska snart på och smaka på sylten och Kattis hade smakat saften igår och den var tydligen super god. =)

Kommer nog bli mer saft vart efter. Ska bara ut och plocka bär först. =)

Allsång

Är ju ingen riktig sommar utan allsång på skansen. =)
Folk satt och prata om det på jobbet idag och sa att det bara var gamla gubbar och tanter som såg på´t och så jag då. Var ju tvungen att säga något ju haha.
Skulle va så himla roligt att åka upp och titta på det någon gång, säkert värsta draget ju. Någon som är sugen???